Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

CALENDARUL CLUJ 2015

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CALENDARUL CLUJ 2015 Share CALENDARUL CLUJ 2015


Proiectul Day 15 a reușit în primele luni din anul Capitalei Europene a Tineretului să aducă o schimbare în spațiul public în fiecare din aceste luni și să implice comunitatea în tot acest proces.

În luna ianuarie am afișat citate în spațiul trivial al unui autobuz, în februarie am transmis mesajele mișcării „No Hate Speech” prin trei instalații artistice realizate din 15.000 de origami. În martie, am plantat sute de copaci și flori, iar în aprilie am dedicat trei evenimente artelor spectacolului. Ultimul dintre acestea fiind o petrecere pe acoperiș, organizată pentru o cauză caritabilă la care au contribuit peste 2.000 de tineri. În luna mai, așa cum ne-am obișnuit, echipa Day 15 pregătește încă o acțiune prin care va transmite un mesaj comunității locale.

Urmărește pagina de Facebook dedicată proiectului și vei afla ce urmează! Luna mai este de asemenea perioada evenimentelor studențești. A festivalurilor organizate de tineri pentru tineri, care acoperă multe domenii de interes pentru aceștia. Pornind de la carieră, dezvoltare personală, sport sau sănătate și până la divertisment.

 

Day 15 este doar unul dintre evenimentele programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului. Află mai multe despre toate celelalte pe www.cluj2015.eu.

 

LUNA STUDENTULUI CLUJEAN

70 de activități orientate pe cinci direcții: viața studențească din Cluj va fi și mai animată de activități culturale, de divertisment, sport, dar și de evenimente dedicate sănătății sau menite să orienteze tinerii spre o carieră de succes.

Când: 1-31 mai

Detalii:

www.fb.com/LunaStudentuluiClujean

 

ZILELE STUDENŢEŞTI KMDSZ

Studenții se vor duela în diferite sporturi, jocuri de creativitate sau într-un maraton de cultură. În fiecare seară vor avea loc petreceri în oraș, iar în ultima zi va concerta formația Irie Maffia. Până acum și-au anunțat prezența peste 50 de echipe.

Când: 6-10 mai

Detalii: www.diaknapok.kmdsz.ro

 

FESTIVALUL UNIVERSITĂȚII TEHNICE

Festivalul UT implică tinerii în activități din domeniile educaționale, culturale, de divertisment și sociale. Acestea încurajează tinerii să fie mai activi, să își dezvolte abilitățile personale. Festivalul include seminarii, workshopuri, concursuri, prezentări, traininguri, chiar și party-uri studențești.

Când: 4-23 mai

Detalii: www.fb.com/FestivalulUT

 

MEDICALIS INTERNATIONAL CONGRESS FOR MEDICAL STUDENTS AND YOUNG HEALTH PROFESSIONALS

Anul acesta este a 16-a ediție a congresului în care medici importanţi din diferite domenii medicale vorbesc despre ultimele descoperiri atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Când: 14-17 mai

Detalii: www.medicalis.ro

 

UBB FEST

UBB Fest un evenimentcu două componente majore: activități culturale

și competiții sportive. Cu scopul de a oferi tinerilor posibilitatea de a-și testa agilitatea, spiritulde echipă și de a învăța ceva nou, activitățile sunt deschise tuturor!

Când: 11-17 mai

Detalii: www.fb.com/UBBFest

 

CONGRESUL STUDENȚILOR DIN ROMÂNIA

Anul acesta tema adoptată este Antreprenoriatul în rândul tinerilor. Scopul evenimentului este de a ajuta tinerii să se formeze și să își devolte aptitudinile și cunoștințele referitoare la începerea unei afaceri.

Când: : 7-10 mai

Detalii: www.congresulstudentilor.ro

 

SĂPTĂMÂNA NAȚIONALĂ A VOLUNTARIATULUI

SNV este un eveniment anual menit să mobilizeze cât mai mulți voluntari pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Când: 11-17 mai

Detalii: www.saptamanavoluntariatului.ro

 

KALEIDOSCOP

Ai fost curios ce se întâmplă în lumea artei, te-ai întrebat cum e viața artiștilor sau poate ai vrut să înțelegi tehnicile care ți se păreau interesante? La festivalul Kaleidoscop ai ocazia de a observa lumea artiștilor.

Când: 10-16 mai

Detalii: www.fb.com/KaleidoscopUAD

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută