Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

ABOUT TUBE’S CHEMICALS…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ABOUT TUBE’S CHEMICALS… Share ABOUT TUBE’S CHEMICALS…


Nu ne întrebați de ce scriem așa des despre TUBE. Răspunsul e la mintea cocoșului: fiindcă ne place mult de tot atmosfera jovială din local, ne plac barmanii talentați care mânuiesc cu iscusință ustensilele de bar și ne amețesc cu cele mai inedite și originale drinkuri. În plus, ne plac petrecerile  Alchimiștilor. Ne place și terasa spațioasă, pe care o vom „testa” cât de curând (atenție! Vom reveni cu detalii picante, stați pe aproape!). Veți știi că vă aflați în locul potrivit, în momentul în care veți apela la recomandările personalului. Recomandări care nu vă vor dezamăgi niciodată!

  

TUBE – Social Chemistry

B.P. Hașdeu 63

Tel: 0747 574 892

facebook.com/tubesocialchemistry

 

 

ÎNCEARCĂ @ Tube

 

Păăăi…oferta e atât de vastă, încât zău dacă știm ce să vă recomandăm. Începeți-vă ziua cu un cappuccino și o limonadă. Nu contează de care, toate sunt demențiale. La mijloc de zi, merge un Oreo Shake. Așa, să vă crească indicele glicemic. Încheiați-vă ziua cu cocktailuri. Multe. Și diverse: 

Rusty Ball, Bechers Punch, The Widow’s Kiss, The Knickerbocker…and so on!

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.