Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

IT Marathon

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii IT Marathon Share IT Marathon


Liga Studentilor Facultatii de Automatica si Calculatoare Iasi (LSAC) de la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi (TUIASI) organizeaza in perioada 9-17 mai 2015 proiectul IT Marathon. Competitia este destinata tuturor studentilor si elevilor pasionati de tehnologie.

Concursul se va desfasura pe 5 sectiuni, WebDesktopEmbedded, Junior developer si Do It Yourself(DIY). Participantii vor lucra cu cele mai recente tehnologii utilizate pe piata muncii, in echipe de cite doua persoane, timp de 12 ore. Acestia vor fi supravegheati de organizatori, de parteneri si de profesorii implicati in proiect. La final, se vor juriza doar acele proiecte care indeplinesc cerintele minimale stabilite de la inceputul competitiei.

La fel ca anul trecut, elevul care va obtine locul I la categoria Junior Developer, pe langa premiul pe care il va primi de la parteneri, va fi declarat admis automat la Facultatea de Automatica si Calculatoare din Iasi.

Noutatea din acest an o constituie introducerea categoriei „Do it yourself”, in care participantii, in decursul unei luni au avut timpul necesar pentru a realiza un proiect folosind placutele de dezvoltare XMC4500 Relax Kit de la firma Infineon.

Competitia se va deschide duminica, 10 mai, prin sectiunea „Programator Junior”, destinata elevilor. Marti, 12 mai, va avea loc concursul la sectiunea „Web development”, miercuri, 13 mai, la categoria „Desktop”, joi, 14 mai, se va face evaluarea proiectelor de la sectiunea “Do it yourself”, apoi vineri, 15 mai, va fi proba de “Embedded development” urmand ca duminica, 17 mai, sa fie premierea si festivitatea de inchidere.

De asemenea, firmele partenere vor realiza in decursul saptamanii 11-17 mai, cateva prezentari, workshop-uri si vor exista si alte surprize pentru toti participantii.

Competitia se va desfasura la sediul Facultatii de Automatica si Calculatoare Iasi.

Pentru mai multe detalii si pentru a afla calendarul complet accesati pagina evenimentului si anume www.itmarathon.lsaciasi.ro sau pentru informatii actualizate la zi ne gasiti si pe pagina de Facebook www.facebook.com/ItMarathon

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.