Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2015
Arhiva Zile si Nopti

PRINCIPELE NICOLAE PEDALEAZĂ LA SIBIU ÎN SCOP CARITABIL

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii PRINCIPELE NICOLAE PEDALEAZĂ LA SIBIU ÎN SCOP CARITABIL Share PRINCIPELE NICOLAE PEDALEAZĂ LA SIBIU ÎN SCOP CARITABIL


PRINCIPELE NICOLAE AL ROMÂNIEI A INCLUS SIBIUL ÎN TRASEUL SĂU PE BICICLETĂ CU SCOP CARITABIL

Turul ciclist caritabil “Cărţile copilăriei pe bicicletă” se va desfăşura în perioada 23 aprilie – 3 mai şi va include 13 judeţe, parcurse în nouă zile, din Sighetu-Marmaţiei până în Constanţa. Sibiul va fi loc de pauză pentru principe. “53,3% dintre români au probleme de alfabetizare şi, prin urmare, scopul «Cărţile copilăriei pe bicicletă» este să obţinem susţinerea necesară pentru a putea implementa proiectul la nivel naţional. Educaţia este o investiţie în viitor, iar, prin intermediul donaţiilor şi al cluburilor de lectură, dorim să reducem procentul copiilor cu probleme de alfabetizare din România, oferindu-le şansa pe care fiecare dintre ei o merită”, a declarat principele Nicolae al României.

Toţi cei care doresc să pedaleze alături de principele Nicolae sunt invitaţi să liciteze pentru locurile disponibile în pluton sau să se alăture gratuit la evenimentele de întâmpinare care vor avea loc în oraşele Sighetu-Marmaţiei, Dej, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Braşov, Sinaia, Bucureşti, Călăraşi, Constanţa.

Cei care nu practică acest sport şi doresc să se implice pot accesa profilurile de fundraising ale bicicliştilor create pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta şi susţine cauza cu o donaţie online. Fiecare sumă donată ajută la integrarea copiilor din mediul rural în programul naţional de lectură “Cărţile copilăriei”, prin care Asociaţia Curtea Veche realizează donaţii de carte şi creează cluburi de lectură în comunităţi din medii defavorizate.

”Toate fondurile strânse vor fi direcţionate în scop caritabil”_ anunță Casa Regală a României

FAMILIA REGALĂ OFERĂ BURSE

Principesa Margareta a mai anunţat că, începând din 2015, familia regală va oferi câte patru burse pentru studenţi. Două burse vor fi la Bucureşti, la ASE, şi două la Chişinău, la Universitatea Academiei Moldovei.

PREȘEDINTELE ARE CUVINTE DE LAUDĂ

”Pentru mine, Familia Regală reprezintă nu numai o pagină esenţială din istoria ţării noastre, ci şi un simbol al valorilor pe care le admir”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută