Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Aidoma.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Aidoma. Share Aidoma.


Ora 7 dimineața. Alarma nesuferită începe să urle sălbatic de sub pernă, semn că a sosit momentul să îți aduni toate de rezervele de energie și să te auto-motivezi. Măcar pentru a te târî afară din pat. Începe o nouă zi fabuloasă, diferită de cea precedentă doar prin cantitatea de nervi și stres ce urmează a fi îngurgitate. 

Ora 11. Urli în telefon că n-ai primit niciun mail, faci kilometri întregi din bucătărie în birou și înapoi, pierzi șirul cafelelor. Te-ai plictisit demult să mai răspunzi politicos la mailuri.

Ora 13.25. Poate nu ar fi rău să îndeși ceva pe gură. Un burger, un sandwich, ceva, orice. Da’ nu ai timp de pauze de masă sau „slow food”. Înhați un covrig și aia e. 

Ora 15.30. Migrenă cumplită. Niciun Ibuprofen din lume nu o va rezolva. Nu fără cel puțin 2 litri de apă plată. Belești ochii în monitor, complet pierdut în spațiu, încă vreo două ore. Mai faci o criză de nervi la telefon, scrii un mail supărat și muștruluitor, închizi laptopul și decizi că meriți un vin.

Ora 21.10. Ajuns acasă, îți verifici agenda, stabilești prioritățile pe ziua ce vine, actualizezi calendarul de întâlniri, parcurgi tacticos Inbox-ul, Wunderlist-ul, Trello-ul.

Ora 22.45. În loc să te uiți la „Friends”, dai frâu liber sentimentului de vinovăție cum că „n-ai fi muncit destul astăzi”, și-ți mai găsești rapid ceva de făcut.

Ora 00.30. Stingerea. Aștepți cu anxietate o nouă zi. La fel de banală. Noapte bună!

 

Alexandra Alexa

alexandra@zilesinopti.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută