Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Pretul dolarului afecteaza preturile biletelor la concerte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pretul dolarului afecteaza preturile biletelor la concerte Share Pretul dolarului afecteaza preturile biletelor la concerte


Cresterea galopanta a dolarului in raport cu leul are efecte negative inclusiv asupra pietei de evenimente din Romania, pretul biletelor pentru concerte precum Roxette sau Korn putand fi marit in perioada urmatoare.

Majorarea preturilor nu va fi aplicata imediat, organizatorii oferind sansa celor interesati de concerte sa beneficieze de preturi reduse pentru inca o scurta perioada de timp.

Noile tendinte de apreciere a dolarului afecteaza si organizatorii de evenimente de Romania, care se vad nevoiti sa opereze modificari la nivelul pretului biletelor pentru a pastra bugetele evenimentelor in parametrii initiali.

Unele costuri de productie si onorariile artistilor sunt strict dependente de evolutia dolarului, astfel ca schimbarile din ultima perioada ne forteaza sa marim si pretul biletelor. Din pacate, aceasta majorare nu este o optiune a organizatorului, ci a devenit o necesitate, pentru a putea contracara efectele negative pe care aceste modificari in plan economic le au asupra pietei de evenimente in general. Preturile biletelor sunt concepute de asa maniera incat sa poata sustine cheltuielile generate de organizarea unui eveniment. Ori daca acestea din urma cresc intr-un ritm atat de alert, fara sa le putem controla, suntem nevoiti sa aplicam masuri care sa compenseze aceasta dezechilibrare a bugetului.” declara Laura Coroianu, Director General Emagic.

Compania Emagic, unul dintre principalii jucatori de pe piata de evenimente din Romania, este prima care anunta majorari ale preturilor de bilete. Asadar, biletele pentru concertul Roxette ce va avea loc pe 17 mai, la Arenele Romane din Bucuresti, si cele pentru concertul Korn (3 august, Arenele Romane) isi vor pastra actuala valoare pana pe data de 26 martie, apoi acestea vor creste cu aproximativ 5-10%, mai multe informatii urmand a fi facute publice in curand. Cei care vor sa beneficieze de preturile anuntate initial mai au la dispozitie cateva zile in care isi pot achizitiona biletele din reteaua magazinelor Diverta dar si online, de pe www.myticket.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută