Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Cerere în căsătorie la concertul Vunk de la Pitești #InconjurulLumii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cerere în căsătorie la concertul Vunk de la Pitești #InconjurulLumii Share Cerere în căsătorie la concertul Vunk de la Pitești #InconjurulLumii


Sa spui “Da” in fata a aproape 800 de oameni este, cu siguranta, un moment foarte emotionant. Este exact ceea ce a trait o tanara din Pitesti, Irena, care a fost ceruta in casatorie la primul concert din turneul Vunk #InconjurulLumii, de la Pitesti.

Dupa ce a pus totul la cale impreuna cu cei din trupa Vunk, Radu, un tanar pitestean, a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Irena, chiar in timpul concertului, iar martori le-au fost cei aproape 800 de oameni prezenti la spectacolul de la Casa de Cultura a Sindicatelor.

“Balada pentru o minune” a fost piesa care le-a acompaniat acel “Da”, ce a deschis un nou drum in viata lor.

Iar daca la cele 18 concerte care fac parte din turneul acustic #InconjurulLumii miile de oameni care vor umple salile trebuie sa-si scrie negru pe alb visul lor cel mai mare – #Visul MeuEste – tanarul pitestean a ales sa-si implineasca visul in fata tuturor.

Nu este prima data cand membrii trupei Vunk comploteaza impreuna cu fanii lor care au planuri de insuratoare. In urma cu doi ani, alti doi tineri si-au cerut in casatorie iubitele la concertele trupei Vunk. Oamenii care au umplut Sala Polivalenta au privit cu emotie spre Cornel Ilie, care a intrebat o tanara daca vrea sa fie sotia sa – dupa care a facut rectificarea si a indicat tanarul al carui mesager se facuse.

Cum a reactionat tanara din Pitesti atunci cand a fost ceruta in casatorie la concertul Vunk din Pitesti si reactia salii pot fi vazute aici

Trupa Vunk a pornit “Inconjurul lumii” cu un turneu acustic care reprezinta cel mai ambitios proiect al lor din ultimii patru ani.. In concertele din acest turneu, alaturi de trupa Vunk, se afla nume grele ale muzicii: Muse Quartet, Dan Nicolau (trompeta), Dan Incrosnatu (percutie), Razvan Ilie (fratele lui Cornel Ilie – chitara), Bobby Stoica (pian). Un show total inedit si original – aceasta va oferi Vunk spectatorilor sai, pentru ca cele mai cunoscute hituri au fost reinterpretate si reorchestrate intr-o cu totul alta forma, cu alt sound si alte ritmuri. 11 piese au fost reorchestrate de George Natzis cu partituri pentru cvartet de coarde. Printre acestea sunt “Numai la doi”, “Noptile trec (doar visele raman)”, “Dau alarma”, “Fiecare”. Unele piese, total reorchestrate, vor uimi publicul prin sound-ul lor original. Printre ele sunt “Scapa-ma de ea” – acum intr-o versiune reggae, “Pierderea lor” si “Asa, si” in ritm de swing si “Pleaca” in ritm de bossa nova.

Dupa succesul avut la concertele din Pitesti si Brasov, show-uri totale marca Vunk, turneul acustic “Inconjurul lumii” va continua pe 18 martie la Bacau (Ateneul Mihail Jora), pe 19 martie la Focsani (Ateneul Popular), pe 20 martie la Galati (Teatrul Dramatic Fani Tardini), pe 21 martie la Iasi (Casa de Cultura a Studentilor), pe 22 martie la Chisinau (Filmarmonica), pe 23 martie la Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 24 martie la Piatra Neamt (Teatrul Tineretului), pe 25 martie la Targu Mures (Palatul Culturii), pe 26 martie la Cluj Napoca (Casa de Cultura a Studentilor), pe 27 martie la Zalau (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 28 martie la Deva (Teatrul de Arta), pe 29 martie la Timisoara (Filarmonica Banatul), pe 30 martie la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului), pe 2 aprilie la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu), pe 3 aprilie la Constanta (Teatrul de Stat), pe 4 aprilie la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart).

Toate concertele vor incepe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook a trupei (), iar biletele pot fi procurate din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Postei Romane si online pe www.iabilet.ro, dar si la casele de bilete ale salilor de spectacol. Ele costa 70 ron, dar elevii si studentii beneficiaza de un tarif special, de numai 40 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută