Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Primăvara e un MUST să…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Primăvara e un MUST să… Share Primăvara e un MUST să…


Mă declar o persoană meteosensibilă. Sunt genul acela de persoană care se hrăneşte cu energia soarelui şi cu căldura primăverii. Primăvara sunt mai creativă, primăvara gândesc liber şi tot primăvara pot pune în practică perfect ceea ce iubesc eu cel mai mult, şi anume moda.

Sunt Andreea, mă declar in love with fashion şi abia aştept să umplem împreună străzile Iaşului de culoare şi creativitate!

Primăvara e un MUST să renunţi la hainele gri şi grosolane şi să te reinventezi din punct de vedere vestimentar.

Pentru mine e un MUST ca primăvara să iau cu mine oriunde merg, de dimineaţă până noaptea târziu, geaca din piele. Acest element vestimentar îţi dă aerul ăla nebunesc al adolescenţei indiferent de ce vârstă sau perspective de viitor ai.

Şi geaca asta din piele îţi poate fi aliat atât în timpul zilei, dacă ai un program încărcat şi trebuie să ai libertate de mişcare, cât şi seara, deasupra unei rochii romantice, dacă ieşi cu prietenii tăi la un suc.

Primăvara, când dau de soare pe oriunde merg, e un MUST să mă regăsesc în perechea mea preferată de boyfriend jeanşi. Uşor masculini, însă feminini prin unduirea mişcării mă ajută să îmi port perfect perechea preferată de stiletto, chiar dacă e ora prânzului şi tocurile nu ar fi tocmai potrivite pentru această perioadă a zilei.

Şi dacă tot vorbesc de soare şi multă lumină, trebuie să menţionez faptul că primăvara e un MUST să îţi găseşti perechea perfectă de ochelari de soare.

Pe lângă faptul că îţi protejează ochii de razele UV, dacă găseşti o pereche de ochelari care să se armonizeze formei fetei tale, poţi transforma o ţinută simplă în una de efect maxim. Testează acest lucru şi vei vedea rezultatul în reacţiile celor din jurul tău.

Andreea Scarlat

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută