Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

COAFURI BOB STRĂLUCITOARE!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii COAFURI BOB STRĂLUCITOARE! Share COAFURI BOB STRĂLUCITOARE!


Ia-ți adio de la tunsorile neaventuroase și verifică aceste coafuri bob, care arată pur și simplu irezistibil în acest sezon.

Dacă te-ai plictisit să arăți mediocră și plictisitoare, vizitează-ți salonul preferat și cere o coafură aranjată. Fii cu ochii pe condiția imaculată a șuvițelor tale.

Actualizează-ți imaginea prin schimbări mici și adaugă interes părului. Lungimea medie îți aduce o armată de optiuni de aranjare. Alege asimetria, pentru a obține o tunsoare îndrăzneață și un efect de clasă cu noua coafură, sau poți păstra lucrurile mai simple cu o coafură aranjată și delicată. Noul sezon cere versatilitate și atitudine.

Creează o coafură nouă și învață cum să scoți la iveală ce este mai bun dintr-o tunsoarea rafinată. Stilurile fără vârstă ca un bob bont sau stratificat îți vor satisface poftele. Eleganța subtilă vine de la structura suavă a tunsorii bob.

Doamnele care decid să poarte o astfel de tunsoare, vor avea ocazia să exploreze mulțimea de variante ale unei coafuri fără vârstă.

Mai mult, dacă ceea ce cauți pentru un nou stil este un look îndrăzneț, poți alege din mulțimea de coafuri franjurate. Bucură-te de privilegiul de a inspira milioane de femei cu o coafură nouă.

Aventurează-te pe tărâmul unor coafuri minunate. Bobul mediu arată pur și simplu uimitor, combinat cu toate formele feței. Joacă-te cu textura, pentru a crea impresii diferite.

Procedează în așa fel încât să fii gata pentru cea mai bună ocazie de a purta o alternativă nouă de aranjare. În acest fel vei fi capabilă să îți menții titlul de cameleon.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută