Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

ART GEORGIES

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ART GEORGIES Share ART GEORGIES


ACUM CÂTEVA SĂPTĂMÂNI, AM INTRAT PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ART GEORGIES. ȘI AM ȘTIUT ÎNCĂ DE CÂND AM DESCHIS UȘA CĂ VOI BEA MULTE CAFELE ACOLO.

Art Georgies este produsul a doi ieșeni pasionați de artă. Ei își dedică tot timpul și pasiunea pentru a reinventa procesul de creație
a vechiului mozaic bizantin și a vitraliilor, dar și pentru a găsi
concepte inedite în Iași și chiar și în întreaga lume.

La Art Georgies, găsești în același loc o expoziție cu vânzare de tablouri și opere de artă, alături de o cafenea. Este un concept unic ce îți oferă o experiență desprinsă parcă dintr-o altă lume, una distinsă, elitistă, cu oameni iubitori de frumos.

Ideea a pornit de la dorința celor doi artiști de a le oferi o atmosferă relaxantă clienților ce veneau la ei pentru a le cumpăra operele de artă.

Clienții erau întâmpinați cu cafea și cu zâmbete largi și, într-un timp destul de scurt, ideea s-a extins, dezvoltându-se cafeneaua.

Unul dintre aspectele ce face ca acest loc să fie unic este faptul că toți cei care aleg să-și petreacă timpul într-o atmosferă aparte pot servi o gamă largă de băuturi, însă nici una dintre ele nu conține alcool. Contrar ideilor preconcepute, există o serie de oameni frumoși care au nevoie doar de compania plăcută a unor prieteni,
de muzică bună și de un loc deosebit pentru a se relaxa și a se simți bine.

TURIȘTII STRĂINI SUNT ÎNCÂNTAȚI!

În scurta discuție pe care am purtat-o cu ei, cel mai mult mi-a plăcut licărirea din priviri atunci când mi-au povestit despre reacțiile turiștilor străini, despre cuvintele de laudă, despre uimire și despre replica „la noi în țară nu există ceva asemănător”.

EVENIMENTE SĂPTĂMÂNALE PENTRU IUBITORII DE CULTURĂ

Săptămânal, la Art Georgies poți savura evenimente culturale precum concerte de muzică live sau seri de teatru. Cei care au trecut măcar o dată pragul Art Georgies se vor întoarce cu siguranță aici. Art Georgies a înfrumusețat cu zeci de mii de metri pătrați de mozaic importante lăcașuri de cult din România, dar și de peste hotare.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută