Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Patreaza sanatatea celor dragi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Patreaza sanatatea celor dragi Share Patreaza sanatatea celor dragi


Sanatatea este darul nostru cel mai de pret si stim cu totii ca trebuie tratat cu grija si recunostinta. Alimentatia sanatoasa si evitarea stresului sunt cativa factori de care tinem seama, insa sanatatea pe termen lung poate fi intretinuta cu ajutorul serviciilor medicale de exceptie si mai ales cu o atitudine preventiva ce inseamna analize medicale si controale periodice, chiar daca ne simtim bine.

Primul pas in a asigura sanatatea familiei este de a gasi un centru medical de incredere si care sa acorde pacientului atentia necesara indiferent de varsta, de afectiunile ce trebuie tratate sau de orice alte probleme medicale ce se doresc a fi tratate . Un centru medical ce se bazeaza pe un laborator propriu si performant de analize este practic prima alegere.

Centrul Medical Matei Basarab este un centru medical modern, ce corespunde standardelor europene si ofera o gama larga de servicii cu ajutorul unei echipe medicale de top. Este recunoscut pentru calitatea actului medical, timpul redus de executie a analizelor medicale, flexibilitatea si orientarea permanenta spre metode noi de investigatie a starii de sanatate.

Inovatia medicala este unul dintre punctele sale forte, de aceea Centrul Medical Matei Basarab a fost primul laborator care a introdus cel mai specific screening pentru cancerul de col uterin, ca si conceptul de One Stop Clinic Assesment of Risc (OSCAR).

Echipa medicala a Centrului Medical Matei Basarab reuneste profesionisti din mai multe specialitati medicale: medicina de familie, pediatrie, cardiologie, boli infectioase, neurologie, obstetrica-ginecologie, pneumologie, urologie, stomatologie, ORL, endocrinologie, diabet si boli de nutritie, ecografie.

Medicul obstetrician este ajutat sa supravegheze gravidele printr-o abordare multidisciplinara, iar astfel viitoarele mamici sa traverseze cu bine aceasta perioada unica- sarcina.

La Centrul Medical Matei Basarab veti gasi si o clinica pentru copii, orientata catre nevoile micilor pacienti.

Centrul Medical Matei Basarab vine pe piata medicala romaneasca cu un proiect util celor care pretuiesc cu adevarat sanatatea: proiectul “Medicina Preventiva”, pentru educatie sanitara si planificare a resurselor financiare alocate sanatatii.

Pacientii inscrisi in acest proiect vor construi impreuna cu medicul un plan de evaluare personalizat , pentru a evita aparitia, dezvoltarea sau cronicizarea unor boli precum diabetul zaharat sau bolile de inima.

La Centrul Medical Matei Basarab, se pot efectua diferite tipuri de consultatii si analize medicale, pentru majoritatea afectiunilor, in scop preventiv si/sau terapeutic. Dupa recoltarea probelor biologice in vederea executiei analizelor medicale de laborator se poate solicita interpretarea a analizelor medicale, intr-un timp scurt si folosind tehologii medicale avansate.

Centrul Medical Matei Basarab are sediul central pe Strada Matei Basarab nr. 45 din Bucuresti, iar pentru a asigura accesul mai usor al pacientilor din alte cartiere au fost deschise doua puncte de recoltare in Militari (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 57) si Berceni (Strada Straduintei nr. 1). Intrebarile pot fi adresate telefonic pe numarul scurt de call center *2662 sau *CMMB (tarif normal din orice retea mobila) sau direct pe site www.cmmb.ro

Powered by SEOmonitor

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută