Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Planetariu Mobil la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Planetariu Mobil la Muzeul Etnografic al Transilvaniei Share Planetariu Mobil la Muzeul Etnografic al Transilvaniei


În perioada 13 – 15 martie 2015 întreg Universul va fi “tălmacit” pe întelesul copiilor în Planetariul Mobil care urmează să fie instalat în incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei de pe strada Memorandumului nr. 21. Evenimentul este susținut de către Asociația Astronomică Pluto, un ONG care are ca țintă sădirea în sufletul copiilor, de la vârste foarte mici, dragostea pentru “ceru-nstelat”.

În timpul spectacolului se va proiecta o hartă stelară aferentă cerului de primăvară după care se va “pleca” în Univers, explorând toate planetele din Sistemul Solar, dar și roiuri de stele și nebuloase.
Prioritate vor avea și constelațiile prezentate în viziunea străbunilor, însoțite de legende și mituri din vechime. Durata unui spectacol este de 45 de minute, iar costul unui bilet este de 9 lei. Prețul include atât spectacolul Planetariu Mobil cât și vizitarea expoziției permanente a Muzeului Etnografic al Transilvaniei.

 

 

13 – 15 martie

Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Memorandumului nr. 21

Rezervări/programări 0752-690.245

contact@planetariumobil.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută