Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Goran Bregovic cântă la prima ediție a festivalului intercultural Baro Foro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Goran Bregovic cântă la prima ediție a festivalului intercultural Baro Foro Share Goran Bregovic cântă la prima ediție a festivalului intercultural Baro Foro


Pe 29 august, la Arenele Romane, are loc prima ediție a festivalului intercultural “Baro Foro”. Evenimentul îl are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic  și Wedding and Funeral Orchestra. 

Invitați speciali sunt Mahala Rai Banda și Gipsy Casual.

Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Cu o carieră de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toți ascultătorii de pe întreg mapamondul, colaborând cu artiști ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunând pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream și Underground, toate în regia lui Emir Kusturica.

“Champagne for Gypsies”, cel mai recent album al său lansat acum trei ani, a fost extrem de bine primit de criticii muzicali. Albumul conține colaborări cu Gipsy Kings sau Eugene Hütz (Gogol Bordello). Albumul va fi prezentat și la București, alături de hiturile care l-au făcut celebru în cadrul unui show de aproape două ore. Muzica sa conține de la tango până la brass și se inspiră din cultura română, bulgară, sârbă, croată, bosniacă, greacă și turcă.

Bilete:
– Primele 300 de bilete din fiecare categorie au următoarele prețuri: 140 de lei – Categoria A, 80 de lei – Categoria B și 50 de lei categoria C
– După epuizarea acestora, prețurile devin: 160 de lei Categoria A, 100 de lei categoria B și 60 de lei categoria C
– În ziua concertului biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B și 70 de lei categoria C

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Magazinul Muzica, Uman, Senia și agențiile Perfect Tour din toată țara). Începând cu data de 9 martie, biletele vor fi disponibile și în rețeaua de benzinarii MOL.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută