Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Pensiunea Roata Făget

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pensiunea Roata Făget Share Pensiunea Roata Făget


În prag de iarnă vă îndemnam să vă rezervați câteva zile de week-end și să faceți o scurtă ieșire la Pensiunea Roata Făget, un loc de poveste, situat la numai câțiva kilometri de agitația urbană clujeană. Ei bine, odată cu încheierea sezonului rece, nu pot să nu vă reamintesc de această destinație perfectă pentru ieșiri cu prieteni dragi sau cu familia, mai ales că primăvara este prin definiție un anotimp ce încurajează petrecerea timpului în natură, la aer curat. Dar haideți să revenim la Pensiunea Roata Făget, despre care abia aștept să vă spun lucruri noi. După cum probabil știți deja, pensiunea este situată în Făget, la 5 minute de mers cu mașina de oraș, oferindu-vă mereu contextul perfect pentru relaxare, deconectare și desigur, pentru un adevărat răsfăț culinar.

Mesele copioase savurate aici au o aromă aparte, pe care nu o veți întâlni nicăieri în Cluj; fie că alegeți să vă începeți ziua cu un mic dejun tradițional (pâine de casă, cârnați afumați, slăninuță afumată, șunculiță țărănească, telemea și cașcaval de casă), fie că optați pentru o masă de prânz sau o cină festivă, bucatele alese, pregătite la grill, delicioasa carne de vânat, însoțită de un vin aromat, vă vor transforma seara într-una memorabilă. Pe lângă opțiunile de cazare confortabile (12 camere spațioase, amenajate într-un stil rustic, cei mai tineri oaspeți fiind așteptați cu pătuțuri, meniuri speciale pentru copii și un loc de joacă special amenajat), trebuie să știți că Pensiunea Roata Făget vă oferă posibilitatea organizării unor evenimente de neuitat. Conferințe, team building-uri, petreceri (Balul Mascat desfășurat în urmă cu puțin timp la Pensiunea Roata Făget este un exemplu perfect de eveniment reușit), opțiunile sunt variate, iar serviciile de cea mai bună calitate. Convingeți-vă chiar voi, rezervându-vă un sejur aici!

 

 

Pensiunea Roata Făget

Drumul Sfântul Ioan F.N

Tel: +40 743 555 935

Email:reservations@roatafaget.ro

http://www.roatafaget.ro

www.facebook.com/RoataFaget

 

“Pensiunea Roata Făget vă așteaptă într-o oază de liniște și aer curat, departe de zgomotul orașului, la liziera pădurii Făget”.

 

Echipa Pensiunii Roata Făget

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută