Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Doua formatii in premiera in Romania. Black Star Riders (The New Thin Lizzy) si Carcass vin la festivalul I AM THE ROCKER

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Doua formatii in premiera in Romania. Black Star Riders (The New Thin Lizzy) si Carcass vin la festivalul I AM THE ROCKER Share Doua formatii in premiera in Romania. Black Star Riders (The New Thin Lizzy) si Carcass vin la festivalul I AM THE ROCKER


Phoenix Entertainment are placerea de a anunta inca doua trupe legendare care vor urca pe scena de la Romexpo in cadrul celui asteptat festival al verii: I Am The Rocker.

Astfel, Black Star Riders (The New Thin Lizzy) si Carcass se vor intalni pentru prima data cu fanii muzicii rock, iar alaturi de Dream Theater, Kamelot, Skindred, Myrath si Arkona vor forma un line-up demn de marile festivaluri din afara. In plus, celebrul tobosar Mike Terrana se intoarce in Romania pentru a contribui la atmosfera incediara prin show-ul sau energic de rock’n’roll.

Rock-ul romanesc va si el bine reprezentat de “ambasadorii” Celelalte Cuvinte, Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity si Breathelast.

Black Star Riders sau the New Thin Lizzy sunt o legenda vie a rock-ului, o formatie ce inglobeaza un sound si o atitudine care au inspirat generatii intregi de trupe. De exemplu, Metallica a tinut sa ii aduca un tribut prin cover-ul realizat la piesa “Whiskey in the Jar” a carei varianta originala apartine Thin Lizzy.

Rockerii romani vor putea trai momente live extraordinare printre care si interpretarea unor piese care au schimbat traiectoria muzicii rock precum “Jailbreak” sau “The Boys are Back in Town”. In afara repertoriului clasic marca Thin Lizzy, Black Star Riders va interpreta si piese de pe cele doua albume lansate pana acum, “All Hell Breaks Loose” (2013) si “Killer Instinct” (2015).

Carcass este trupa vizionara si inovativa, fiind pionera a genului grindcore si melodic death metal. Fondata in 1985, Carcass a experimentat in permanenta noi mixuri de rock si metal, ceea ce a condus practic la formarea unor noi subgenuri muzicale. Desi au intrerupt activitatea in 1995, trupa a reluat-o in 2007, iar in 2013 au lansat un nou material, “Surgical Steel”, care a primit numeroase laude din partea publicului si criticilor de muzica.

Terrana band ne va oferi o portie de rock’n’roll din anii ’60 – ’70, o perioadă care l-a inspirat pe Mike în traseul muzical pe care avea să îl urmeze. Așadar, pe langa piesele sale proprii, Terrana band va oferi și un tur istoric al pietrelor de hotar din muzica rock, interpretând din repertoriul unor trupe precum Led Zeppelin sau Black Sabbath.

I AM THE ROCKER se anunta a fi cel mai interesant festival al verii, cu un line-up diversificat menit sa aduca impreuna rockerii, indiferent de subgenurile preferate.

In plus, activitatile planuite care vor fi anuntate saptamana viitoare vor transforma weekendul de 4-5 iulie intr-o experienta de neuitat. De asemenea, sa ne reamintim ca I AM THE ROCKER este primul festival din Romania in care apa plata va fi gratuita.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro, la pretul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului la cel de 250 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută