Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/02/2015
Arhiva Zile si Nopti

Sinaia, cel mai wild Apres Ski!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sinaia, cel mai wild Apres Ski! Share Sinaia, cel mai wild Apres Ski!


În weekend, Desperados a fost la înălțime pe pârtiile din Sinaia. Zăpadă, soare, bere cu aromă de tequila, muzică și dansatori wild, toate au fost ingredientele unui Apres Ski mai ceva ca-n Alpi. Momentele de după practicarea sporturilor pline de adrenalină și-au găsit continuarea perfectă: super party-uri, găzduite de cele două baruri H2O din Sinaia și un final neașteptat: Desperados Wild Secret Party, o petrecere secretă intrată deja în istorie.

H2O Bar Valea Soarelui a fost la propriu locul unde soarele a stat toată ziua cu riderii, iar în pauza dintre două coborâri, DJ Luca, trupa Flair împreună cu Luca Valentin și dansatoarele cu părul de foc au încins atmosfera până după-amiază. H2O Bar de la Gondolă a fost locul unde toți snowboarderii si skierii și-au încheiat ziua de zăpadă cu o bere, nu înainte de a-și demonstra skill-urile de sărit pe rampa special amenajată pentru ei și dotată cu o pernă de aer gigantică la aterizare. Cei care au preferat să stea deoparte au profitat de o zonă 3D photo-realistică, devenind brusc snowboarderi în zbor peste o crevasă gigantică.

Pentru cei cu adevărat wild, petrecerea nu s-a încheiat pe pârtie. Un Golden Ticket a fost biletul de acces către o petrecere exclusivistă Desperados la Hotel Mara Pool & Club. NotSoCommon DJ, fachirii, dansatorii și magicianul Antonio au dat startul petrecerii la piscină, iar trupa Flair a pus în scenă un program de dans în costume luminoase, care ascundea un singur mesaj: “Urmați-ne, vi se pregătește ceva”.

La puțin timp după miezul nopții, petrecerea s-a mutat în clubul hotelului, unde băieții de la GOLAN au aruncat asistența în aer. Mâini ridicate, vibe-uri la unison, inimi în același ritm, muzică electronică live – toate au fost ingredientele care au transformat Desperados Wild Secret Party în “the place to be”.

Mai mult, pe toată durata serii, Golden Girls s-au amestecat prin mulțime în căutarea celor care au distractia în sânge și i-au atras în camerele secrete, de unde toți au plecat cu premii, tatuaje și promisiunea că vor urma și alte petreceri wild marca Desperados.

Desperados este berea cu aromă de tequila cu o savoare care aduce la viață spiritul wild și activează petrecerile nebune. Combinația de bere cu gust de tequila transformă Desperados într-un declanșator de petreceri și un simbol al distracției, ieșind din orice tipar tradițional. Cu gustul său unic, Desperados e o băutură unică și puternic senzorială, perfectă pentru un stil de viață intens și plin de neprevăzut.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută