Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/02/2015
Arhiva Zile si Nopti

Chappie vine în cinematografele din România pe 6 martie!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chappie vine în cinematografele din România pe 6 martie! Share Chappie vine în cinematografele din România pe 6 martie!


Neill Blomkamp revine la invitația pe care ne-a făcut-o în filmele sale anterioare, District 9 şi Elysium, aceea de a ne reimagina lumea în care trăim. Blomkamp a combinat acţiunea cu conştiinţa socială, iar această combinaţie a stârnit o reacţie de neuitat, rămânând în memoria spectatorilor. În filmul actual, Chappie, Blomkamp abordează din nou acest subiect sensibil.

Acţiunea din Chappie se petrece doar la câţiva ani de momentul actual, când lumea se află sub controlul unor poliţişti androizi robotizaţi, denumiţi Străjeri/ Scouts.

Acum, oamenii se opun acestui lucru. Când androidul Chappie a fost furat de la Poliţie, el a primit o nouă configuraţie şi noi programe, care l-au transformat în primul robot cu abilitatea de a gândi şi de a trăi sentimente proprii.  Forţele distructive văd în Chappie un pericol la adresa ordinii actuale, aşa încât vor face orice pentru a menţine actuala stare de lucruri şi pentru a se asigura că Chappie este primul şi ultimul robot cu astfel de abilităţi.

Printre oameni se află cei ca Vincent Moore (Hugh Jackman), care văd în robotul gânditor sfârşitul omenirii, pentru că atunci când o maşină ajunge să gândească, omul nu-şi mai găseşte utilitatea. Dar alţii, cum este creatorul lui Chappie, Deon Wilson (Dev Patel), îl văd pe Chappie ca pe o creatură vie, care respiră şi trăieşte ca orice altă formă de viaţă – fiind ultima speranţă a umanităţii, chiar dacă nu este pe de-a întregul om.

În rolurile principale îi regăsim pe Sharlto Copley (District 9, Oldboy, Elysium), Dev Patel (Slumdog Millionaire, The Newsroom, The Best Exotic Marigold Hotel) și Jose Pablo Cantillo (CSI, Bones, Cleaner), secondați de Hugh Jackman (X-Men, Rise of the Guardians, The Wolverine) și Sigourney Weaver (Avatar, Red Lights, Exodus: Gods and Kings ).

Chappie va putea vizionat din 6 martie în toate cinematografele din România. Distribuit de InterComFilm Distribution.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută