Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/02/2015
Arhiva Zile si Nopti

Make-up artist Adelina Nemeş-Frum: machiaj profesionist, la preţuri decente

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Make-up artist Adelina Nemeş-Frum: machiaj profesionist, la preţuri decente Share Make-up artist Adelina Nemeş-Frum: machiaj profesionist, la preţuri decente


Adelina Nemeş-Frum este o sibiancă pe care simţul artistic foarte dezvoltat a transformat-o, după doi ani de experienţă, în unul dintre cei mai buni make-up artişti din oraş. Ce o recomandă pe Adelina Nemeş-Frum? Profesionalismul, adaptabilitatea la cerinţele clientului şi preţurile, care sunt mai mult decât decente.

„După doi ani de experienţă pot spune că pentru mine e foarte important să ascult clienta, să găsim împreună soluţia cea mai bună pentru ea. Ştiu că se merge mult pe ideea că make-up artistul impune ce se potriveşte, în funcţie de tendinţe şi alţi factori, dar eu vreau ce e mai bine pentru clientele mele şi mai bine înseamnă să le ascult şi să le ofer ceea ce îşi doresc”, povesteşte Adelina.

Deşi foloseşte aceleaşi produse, de calitate, ca majoritatea salonelor din oraş, preţurile pe care le practică Adelina sunt mult mai scăzute decât v-aţi aştepta. Astfel, un machiaj de seara costă 120 lei, un machiaj de zi 80 lei, machiajul pentru o mireasa ajunge la 200 lei, iar un pensat costă doar 10 lei.
„Am machiat mult mirese. Aici e un sector mai deosebit, care îmi place foarte mult pentru că e provocator din multe puncte de vedere. Tendinţele în materie de machiaj pentru mirese sunt atemporale, în general se merge mult pe machiajul clasic. Dar dacă mireasa e o fashionistă, atunci vrea de obicei ceva diferit şi acel ceva diferit se poate realiza impecabil. Pentru că îmi place ceea ce fac şi e o senzaţie deosebită să vezi mulţumirea din ochii clientei la sfârşitul şedinţei de machiaj”, mai spune Adelina.

De asemenea, machiajul miresei trebuie să întrunească câteva condiţii pentru a fi considerat desăvârşit: să reziste multe ore şi să arate foarte bine în poze. Anul acesta se poartă machiajul cu tuşul scos în evidenţă, culoarea pentru buze este cea a fructelor de pădure şi în general machiajul nude este cel care predomină, explică Adelina.

Adelina povesteşte că a început să realizeze primele machiaje ghidată de simţul artistic şi de dorinţa de a promova frumosul. Tocmai de aceea exeprienţa Adelinei nu se rezumă la machiaje de zi şi de seară pentru diferite ocazii şi servicii pentru şedinţe foto şi alte evenimente, ci se extinde la machiaje mai grele, pentru anumite evenimente. Machiajul pop art nu mai face parte de ceva vreme doar din paginile revistelor cu benzi desenate, iar sibianca poate realiza şi astfel de machiaje.

 „Am făcut machiaje pentru Halloween, 8 Martie, pentru petreceri private cu o anumită tematică şi multe altele. Da, acestea sunt mai greu de realizat, dar pentru mine sunt o provocare”, mai spune, zâmbind, Adelina.

Pe Adelina o puteţi vedea pe canalul Youtube Adelina Nemeş-Frum şi o puteţi contacta pe pagina de Facebook „Makeup Artist Adelina Nemes-Frum” sau la telefon la 0741105657.

Special pentru mirese

Adelina spune că în 2015 tuşul este un element obligatoriu în tendinţele de machiaj pentru mirese. Pentru ca mireasa să se simtă specială în ziua nunţii, stilurile în tendinţe sunt cele care accentuează trăsăturile şi care permit realizarea unor corecţii în machiaj. Tot anul acesta revine modelul american de machiaj de mireasă, cel care e caracterizat prin accente subtile, lăsând impresia unui machiaj natural. Astfel ochii trebuie accentuaţi prin  farduri luminoase, gene false individuale, apoi conturaţi în tehnica fume, iar tenul trebuie iluminat şi conturat.


Recomandări

Machiajul nude este una dintre cele mai promovate tendinţe de pe podiumurile de modă internaţionale, ceea ce ne demonstrează că naturaleţea este apreciată în continuare. Machiajul cu tuş cunoaşte noi abordări în 2015. Nu se mai poartă liniile şi codiţele realizate subtil, ci este încurajat spiritul creativ. Cele mai populare nuanţe de rujuri în 2015 se pare că vor fi cele în tonuri de roşu şi cele în nuanţe fructate. Machiajul pentru primăvară 2015 se anunţă chic şi romantic. Violetul de lavandă, orhideea şi movul prună sunt nuanţele care vor predomina.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută