Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/02/2015
Arhiva Zile si Nopti

Livada – Restaurant & Music Lounge

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Livada – Restaurant & Music Lounge Share Livada – Restaurant & Music Lounge


Mâncarea bună și vinurile deosebite sunt numai două din motivele pentru care merită să ajungi la Livada – Restaurant & Music Lounge. Acestea devin și mai savuroase într-o ambianță plăcută, dată de concertele live excelente. Livada este singurul loc din Cluj-Napoca unde experiențele de live music sunt aproape zilnice!

De marți până duminică, te poți bucura de jazz, blues, soft rock sau muzică franțuzească live, iar formațiile invitate știu cum să facă atmosferă. Se cânta bine, așa că dacă vrei să te destinzi cu piese bune de fundal, după o zi de birou sau să te distrezi la o seară în oraș cu prietenii, experiența muzicală specială îți este promisă din start. Nu se plătește intrare, concertele live de calitate fiind un răsfăț în plus pentru oricine vine la Livada pentru cină.

La Livada poți lua micul dejun, prânzul sau cina. Întreaga creativitate culinară a chef-ilor este transpusă în fiecare preparat care iese din bucătărie, iar combinația cu vinurile bune și muzica live te face să prețuiești și mai mult experiența culinară. Menu-ul conține o gamă variată de specialități culinare, de inspirație internațională. Nu lipsesc mâncărurile românești sau ungurești, dar inovația în bucătărie te face să privești cu alți ochi chiar și preparatele clasice.

Tagliatellele cu mușchi de vită și ciuperci, pieptul de rață umplut cu varză sau spata de vită cu ciuperci sălbatice sunt numai câteva exemple de delicii culinare pe care le poți descoperi la Livada – Restaurant & Music Lounge. Preparatele oferite te poartă prin cele mai savuroase bucătării internaționale 

 

 

Livada – Restaurant & Music Lounge.

Clinicilor nr. 10 

Orar: 

Luni – Vineri: 09.00 – 00.00

Sâmbătă – Duminică: 12.00 – 00.00 

Telefon: 0722 111 115 

www.restaurantlivada.ro 

www.facebook.com/restaurantlivada

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută