Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/02/2015
Arhiva Zile si Nopti

Sfârșitul de Februarie aduce un nou personaj simpatic în cinema: Oaia Shaun

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sfârșitul de Februarie aduce un nou personaj simpatic în cinema: Oaia Shaun Share Sfârșitul de Februarie aduce un nou personaj simpatic în cinema: Oaia Shaun


Shaun a fost votat cel mai popular personaj din emisiunile BBC pentru copii ai ultimilor 70 de ani.

După ce a fost starul unui serial animat, iată că Shaun îşi vede din nou de blestemăţii pe marele ecran. Din cauza trăsnăilor puse la cale de Shaun, stăpânul său ajunge la oraş, iar eroul şi suratele sale trebuie să pornească în căutarea sa. Vor supravieţui ele în metropola unde pericolele pândesc la tot pasul?

Shaun e o oaie cu inimă de aur, ȋnsă spiritul său poznaş ȋl face să intre des ȋn bucluc! E inteligent, curios şi mereu ȋn căutare de noi experienţe.

Iar ȋn acest film, va avea parte de aventură cȃt cuprinde! Shaun are cȃte o soluţie pentru fiecare necaz pe care viaţa i-l scoate ȋn cale, inclusiv pentru situaţiile ȋn care prietenii săi dau de belea.

E un prieten curajos şi loial şi, deşi nu e din cale-afară de perspicace, ţine mult la familia sa ȋmblănită. Cu o energie nemăsurată şi fire senină, Shaun e un prieten veritabil.

În aventurile ei, Shaun este însoțită de Slip, care nu e cea mai arătoasă oaie din turmă, dar e pur şi simplu adorabilă. Slip este orfană și își dorește un stăpân. Gemenii sunt un duo gata mereu de aventură, iar Timmy este cel mai mic membru al turmei.

Shaun the Sheep

Regie: Richard Starzak, Mark Burton

Voci: Tim Hands, Richard Webber, Omid Djalili, Justin Fletcher

Animație, aventuri. Durata: 85 minute

Fermierul

Saracul Fermier… Crede că totul este sub control la ferma sa. Ȋn timp ce hoinăreşte pe cȃmpii, cu cȃinele credincios alături, Fermierul habar n-are de haosul ce s-a declanşat chiar sub nasul său.

Deşi are din cȃnd ȋn cȃnd toane, se ȋnţelege bine cu animalele, mai ales pentru că nu are habar de escapadele nebuneşti ale acestora.

Trumper

Trumper este personajul negativ din acest film: un ticălos care dispreţuieşte animalele, un ahtiat după putere ce conduce adăpostul de animale al oraşului cu un pumn de fier.

Graţie echipamentului high-tech şi privirii agere, nimic nu-i scapă, aşa că atunci cȃnd o trupă bezmetică de animale de fermă ȋi apare pe radar, vȃnătoarea e declanşată!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută