Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/11/2014
Arhiva Zile si Nopti

Stanton Warriors vin la Boiler Club!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Stanton Warriors vin la Boiler Club! Share Stanton Warriors vin la Boiler Club!


În 2001, STANTON WARRIORS au adus pe piața muzicală un sound fresh prin intermediul compilației “Stanton Sessions” semnată XL RECORDINGS. Peste noapte, Stanton Warriors au devenit cei mai hot producători de pe planetă şi continuă să rămână în top! Au fost primul breakbeat act care au semnat cu un label major. Datorită trecutului lor eclectic, amestecat ca sunete tradiționale şi undergrond house, hip hop, electro şi funk, cei doi au reușit să creeze ceva unic la nivel mondial, și-anume sunetul Stanton. Totul este mixat într-o “oală” de sunete booty electro, amintind parcă lumii întregi de ce Stanton Warriors au rămas neînvinși pe felia lor de muzică de mai bine de 10 ani! STANTON WARRIORS sunt cunoscuți pentru lansarea de set-uri promoționale gratis pe website-urile lor, unde se pot găsi și materiale video ale artiștilor. Momentan, cei doi sunt stabiliţi în West London, unde conduc cu succes propriul lor studio de înregistrări şi label-ul Punks.
Vineri, 14 noiembrie, nu ratați ocazia de a lua parte la un show de zile mari, în Boiler Club, alături de Stanton Warriors!

Vineri 14 noiembrie
Boiler Club
Henri Barbusse 59 – 61
22.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută