Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/11/2014
Arhiva Zile si Nopti

Stagiunea teatrală Become continuă cu spectacole şi concerte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Stagiunea teatrală Become continuă cu spectacole şi concerte Share Stagiunea teatrală Become continuă cu spectacole şi concerte


**BECOME** aduce în luna noiembrie spectacole de teatru atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici, precum şi spectacole concert: **COVER-UP sau Radu Nechifor & friends**, spectacole ce promit să destindă la maxim publicul sibian în perioada asta încărcată cu fel de fel de acţiuni politice.

Joaca alături de cei mici continuă şi în noiembrie, astfel încât, special pentru ei, vor avea loc o serie de spectacole interactive din seria “**POVEŞTI ROMÂNEŞTI**”.

“*Copiii vor interpreta personajele pozitive ale poveştilor, iar la final de spectacol vom face judecata personajelor*”, a spus Cătălin Grigoraş actor şi director al Companiei de Teatru BECOME

Aşadar copiii alături de părinţi, vor putea lua parte în data de **9, 23 respectiv 30 noiembrie**, la o serie de manifestaţii haioase ce vor reînvia personaje celebre din poveştile româneşti.

,,*O aventură galantă,, va putea fi vizionat în data de 15 noiembrie ora 19.30 la Centrul de Tineret* din str Nicolae Teclu nr 41.

În 21 noiembrie vă aşteptăm la ,,**CEAI-HOV**„ sau o serie de exerciţii scenice ce au la bază piesele scurte ale lui A.P Cehov, apoi în **22 noiembrie ora 19.30 ne reîntâlnim cu cei de la COVER-UP spectacole susţinute în cadrul Zilelor Centrului de Tineret Sibiu**.

**Vineri 28 noiembrie ora 19.30 revin, pe scena de la ADORE** din Piata Cibin nr. 5, Radu Nechifor & Friends. Radu va concerta alături de Marius Tuţă şi Alex Petre într-o seara de povestit nepoţilor.

Întrucât a avut o rezonanţă semnificativă acum la început de noiembrie, **spectacolul ,,13”** va reveni în atenţia iubitorilor de teatru cel mai probabil în decembrie cu o ultimă reprezentaţie pe 2014. Spectacolul surprinde stările complexe şi neaşteptate prin care trece un tânăr actor măcinat de pasiunea pentru meseria lui.

“**Un spectacol de forma “one-man-show**” rămâne întotdeauna o provocare atât pentru actor cât și pentru spectactor. Cere o abandonare totală în jocul trăirilor astfel încât totul se reduce la o profundă respirație emoțională și cathartică. Nu-i ușor!” a spus Radu Botar actor şi regizor

**Preţul biletelor este de 15 lei întreg, 10 lei pentru studenti, pensionari, elevi sau copii. La spectacolele pentru copii grupurile mai mari de 5 copii primesc 50% reducere la bilete**.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0745261751, iar biletele se pot cumpăra de la Centrul de Tineret din str Nicolae Teclu, nr 41 sau online de pe www.tomtix.ro

**Compania de Teatru BECOME este un produs al Asociaţiei Internaţionale de Tineret BECOME**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută