Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2014
Arhiva Zile si Nopti

SnowRide Ski & Music Festival: It will be A-W-E-S-O-M-E!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SnowRide Ski & Music Festival: It will be A-W-E-S-O-M-E! Share SnowRide Ski & Music Festival: It will be A-W-E-S-O-M-E!


Fiind o revistă de timp liber, misiunea noastră nu este deloc ușoară. Căutăm în permanență evenimente faine, moduri inedite de petrecere a timpului liber, alternative cool la șezutul plictisitor în fața televizorului. E de la sine înțeles faptul că ni se urcă mândria la cap atunci când aflăm despre noi proiecte promițătoare și abia așteptăm să dăm sfoară în oraș. Știm, e de-abia sfârșit de octombrie, dar ținem morțiș să vă spunem despre SnowRide Ski & Music Festival, cel mai nou proiect pus la cale de organizatorii Electric Castle, cei de la Boiler Events, respectiv Booha. Știți cu toții cum a fost în vară la Bonțida, așa că iarna la Puy Saint Vincent nu are cum să fie altfel decât chouette! Și acum, în trei fraze, care-i treaba cu SnowRide Ski & Music Festival: Se ia o mână de organizatori profesioniști și experimentați într-ale evenimentelor de amploare, se ia una bucată cadru idilic – Alpii Francezi, numeroase opțiuni de ski, de toate nivelurile de dificultate. Se condimentează cu multe party-uri de zi și noapte, se mai adaugă trupe și DJ-I internaționali, presărate cu un Snowpark, Boarder Cross, competiții de toate felurile, multă zăpadă și oameni cool. Rezultatul? Un festival ambalat într-un pachet accesibil pentru toată lumea, ce include: 7 nopți de cazare, 6 zile de Skipass, acces la toate concertele și evenimentele, instructaj de ski & snowboard gratuit pentru începători, prețuri preferențiale în locațiile din cadrul festivalului plus multe altele. Long story short: SnowRide Ski & Music Festival. Când? 7 – 14 martie 2015.
It will be A-W-E-S-O-M-E, așa că luați-vă bilete din timp: presale: 310 euro, până pe 10 decembrie!
Detalii pe http://snowridefestival.ro/”http://snowridefestival.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută