Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2014
Arhiva Zile si Nopti

SHARIE WILLIAMS BAND ȘI NARCOTANGO LA BRAȘOV JAZZ & BLUES FESTIVAL

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SHARIE WILLIAMS BAND ȘI NARCOTANGO LA BRAȘOV JAZZ & BLUES FESTIVAL Share SHARIE WILLIAMS BAND ȘI NARCOTANGO LA BRAȘOV JAZZ & BLUES FESTIVAL


**Sharrie Williams, cotată drept una dintre cei mai buni 15 interpreți de blues din SUA, va concerta la Brașov în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Brașov Jazz & Blues Festival, sâmbătă, 6 decembrie**.

[Sharrie Williams](http://www.sharriewilliamsmusic.com/) a participat la toate festivalurile prestigioase de blues din Europa şi din Statele Unite ale Americii și este supranumită prinţesa gospel-ului și blues-rock-ului. Asta pentru că reuşeşte să îmbine în concerte aceste 3 genuri muzicale. Atuurile ei cele mai mari sunt concertele live şi spectacolele pe care şi le pregăteşte temeinic, reuşind să furnizeze un act artistic de mare calitate.

**Pe 5 decembrie**, în cadrul aceluiași festival, revine în România, dar pentru prima oară la Brașov, **trupa de tango electronic Narcotango (Argentina)**.

“Ideea de Narcotango, de dans ca narcotic, s-a născut din faptul că atunci când începi să dansezi tango este ca un drog, nu te mai poți opri”.

În anul 2000, **Carlos Libedinsky**, directorul muzical al trupei Narcotango, începe să danseze tango găsind în această experienţă un punct de cotitură în interesul său muzical. Intensitatea oferită de milonga, expresia dezvoltată de dansatori pe ringul de dans a declanşat dorinţa de a crea o punte între tradiţionalul tango şi secolul XXI. După ce în 2009 trupa a primit 2 nominalizări la Premiile Latin Grammy şi Premiile Gardel, odată cu lansarea noului album, Limanueva, Narcotango a fost nominalizată din nou la Premiile Latin Grammy 2010 pentru cel mai bun album de tango.

**Despre sound-ul lor, Narcotango spun că au incorporat muzica electronică în tango-ul autentic, dând naștere unui nou sunet: “asta a fost geneza formației noastre și felul în care simțim muzica într-o manieră actuală. Tango-ul s-a răspândit între timp toată lumea, în Europa și nu numai, este ceva foarte la modă**”.

[Narcotango](http://narcotango.com.ar)

În cadrul aceluiași festival vor mai concerta **scoțienii de la Hidden Orchestra, Elena Mîndru, una dintre muzicienele cele mai apreciate pe scena de jazz din România şi din străinătate, Accord Vibes, Berti Barbera & Nicu Patoi, precum și grupul de blues din Pancevo (Serbia), Blue Family**.

Bilete se pot achiziționa de la: Librăria Șt. O. Iosif, casa de bilete a Teatrului Sică Alexandrescu și on-line de pe www.biletebrasov.ro.

**Prețul unui abonament este de 150 de lei** (există un număr limitat de 100 abonamente). Prețul biletelor, în perioada de presale (până pe 15 noiembrie) este de **65 de lei pentru ziua 1 și 65 lei pentru ziua 2, iar pentru ziua 3 de 75 de lei**.

După 15 noiembrie bilete vor **costa 80 de lei** pentru primele două zile, iar pentru **ziua 3 va costa 90 de lei**.

– [Facebook](https://www.facebook.com/events/745920002109797)
– [Site-ul oficial](http://www.brasovjazz.ro)

**Program Brasov Jazz and Blues Festival 2014 (Teatrul Sică Alexandrescu)**

**Joi 4 decembrie**

– ACCORD VIBES (România)
– HIDDEN ORCHESTRA (Marea Britanie)

**Vineri 5 decembrie**

– ELENA MINDRU QUARTET (România /Finlanda)
– NARCOTANGO (Argentina)

**Sâmbată 5 decembrie**

– BERTI BARBERA & NICU PATOI (România)
– BLUE FAMILY (Serbia)
– SHARRIE WILLIAMS BAND (SUA)

– Sponsori principali: Coresi Shopping Resort, Silva, BCR, Optiplaza, Tiriac Auto
– Sponsori: Hotel Classic Inn,Bellevue Residence,Loud Music, Tatratea, Vinarte
– Partener culinar: Sergiana Poiana Marului
– Parteneri media: Magic FM, Zile si Nopti, Sunete, Catavencii, eclecticfm.ro.
– Partener culinar: Sergiana Poiana Marului
– Parteneri media locali: Transilvania Expres, Buna Ziua Brasov, Monitorul Expres, BIZ Brasov, www.mytex.ro, www.brasovultau.ro

**Brasov Jazz and Blues Festival este organizat de Asociatia Culturala FANZIN, in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Teatrul Sica Alexandrescu**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută