Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/11/2014
Arhiva Zile si Nopti

Litera organizează prima întâlnire cu fanii cărților Violetta din România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Litera organizează prima întâlnire cu fanii cărților Violetta din România Share Litera organizează prima întâlnire cu fanii cărților Violetta din România


**Litera organizează prima întâlnire dedicată fanilor Violetta din România sâmbătă, 8 noiembrie, ora 17, în Mall Promenada (Șoseaua Floreasca, nr. 246B, nivel 1) pentru a marca lansarea cărții Violetta și prietenii ei și premiera sezonului 3 al îndrăgitului serial, pe 10 noiembrie, ora 18, la Disney Channel**.

Fanii vor avea parte de numerose momente speciale: **vor putea cânta melodiile Violettei împreună cu Andra Gogan**, protagonista emisiunii I Love Violetta, vor dansa alături de îndrăgita coregrafă Oana Ioniță și se vor întâlni cu alți fani Violetta pentru a discuta despre personajul lor preferat.

" "

În plus, participanții vor putea face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, vor descoperi stilul Violettei de la stiliști cu experiență și vor participa la concursuri și tombole.

**Editura Litera** a publicat, pe parcursul anului 2014, peste 10 volume din seria Violetta inspirate din sezonul 2 al celebrului serial TV de la Disney Channel, ce aduc în prim-plan personajele preferate ale fanilor serialului.
[Detalii despre carte](http://www.litera.ro/index.php/violetta-si-prietenii-ei.html)

**Violetta** spune povestea unei adolescente talentate care se întoarce în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa. Odată întoarsă, ea își găsește prieteni devotați, descoperă dragostea adevărată și pasiunea pentru muzică și trece prin încercările maturizării. Violetta a fost un adevărat succes pe fiecare piață unde a fost lansat. În prezent, serialul este difuzat de Disney Channel în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Rusia, putând fi urmărit în aproape 140 de țări.

**Pe 10 noiembrie, ora 18, va avea loc, la Disney Channel, premiera noului sezon al serialului de mare succes pentru adolescenți, pregătit să inspire încă o dată fanii din țara noastră**. Sezonul trei ni-i prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat, şi deşi sunt mai mari acum, încă au multe de învăţat! Serialul începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală.

Însă succesul din Europa le-a schimbat visele şi ambiţiile individuale, iar grupul odată reunit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va deveni rivalul Studioului On Beat, luând de partea sa câţiva dintre elevii pe care îi instruia.

– Organizatori: Editura Litera și Disney Channel
– Evenimentul are loc în Mall Promenada, Floreasca 246B, nivel +1, București, între ora 17 și ora 19.

* * *
**Litera aniversează 25 de ani de existență!**

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.
Litera, 25 de ani. Un sfert de secol de cărți!

**Disney Channels EMEA**

Disney Channels EMEA reprezintă cel mai de succes portofoliu de canale destitate copiilor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa cu 61 canale* disponibile în 117 ţări şi 22 limbi. In decembrie 2013, Disney Channel s-a situat pe locul 3 în topul canalelor pentru copii în 11 din 15 ţări măsurate şi pe locul #1 în Portugalia, Polonia, Ungaria şi România. Disney Channel continuă să se extindă rapid în noi pieţe din întreaga regiune, jucând un rol esenţial în introducerea brandului Disney în viaţa noilor consumatori. În EMEA, Disney Channel este disponibil in 21 limbi şi 18 fluxuri vizuale din 117 ţări, ajungând astfel în peste 139 milioane de gospodării cu un total de 24 canale.*
La nivel global, portofoliul de canale aflate sub managementul Disney Channels Worldwide este disponibil în 164 ţări/teritorii**, cu 79 fluxuri vizuale, în 34 limbi, adică 110 canale.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută