Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

TRIBUTE: Un nou sfârșit de săptămână în care live act-ul este la el acasă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii TRIBUTE: Un nou sfârșit de săptămână în care live act-ul este la el acasă! Share TRIBUTE: Un nou sfârșit de săptămână în care live act-ul este la el acasă!


TRIBUTE încheie seria petrecerilor lunii octombrie în forță! Steaua Di Vreari & Gică Coadă, Delia & Band, Publika și FreeStay vă invită să petreceți alături de ei și să ciocniți în cinstea muzicii live!

**Joi, 30 octombrie, Delia Matache vine pentru prima oară în TRIBUTE cu un show fulminant: Delia & Band**. O voce puternică, un talent grozav și mult șarm ar fi câteva atribute ale artistei cu care aceasta s-a distins în scena muzicală. Joi, Delia & Band promit publicului TRIBUTE un show de excepție și distracție fără limite.

Pentru cei care caută cea mai reușită petrecere din oraș, **Publika** va fi furnizorul de muzică bună al serii de vineri. Una dintre cele mai populare cover band-uri din București revine în TRIBUTE pe **31 octombrie**. Împreună cu al lor repertoriu dinamic. PUBLIKA încheie seria de concerte ale lunii octombrie cu un cover experience de excepție.

**Sâmbătă, 1 noiembrie, FreeStay deschide o nouă lună de muzică live în TRIBUTE**. Cei de la FreeStay promit să inaugureze sezonul rece cu o seară muzicală efervescentă. Band-ul se întoarce să încălzească inimile publicului TRIBUTE cu cele mai dragi hituri.

Biletele vor fi disponibile în serile evenimentelor, în zona de acces a clubului, la două categorii de preț. Biletul pentru evenimentul susținut de Delia & Band va fi disponibil la prețul de 40 lei, iar biletele pentru evenimentele susținute deSteaua Di Vreari, Gică Coadă, Publika și FreeStay, 30 lei.

**TRIBUTE – more live your life!**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută