Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Concert TUDOR GHEORGHE – DEGEABA

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert TUDOR GHEORGHE – DEGEABA Share Concert TUDOR GHEORGHE – DEGEABA


La nici doua saptamani de la ultimul spectacol, admiratorii artistului au epuizat deja doua categorii de bilete!

**Concert TUDOR GHEORGHE – ”DEGEABA” ~ 22 decembrie 2014, Sala Palatului ~**

" "

Intr-o tara a neajunsurilor si a confruntarilor permanente, un singur mesaj reuseste sa ii emotioneze pe romanii care nu si-au pierdut speranta, prezentat in luna decembrie a fiecarui an in cadrul unui concert – fenomen, sustinut de unul dintre cei mai valorosi oameni de cultura din Romania: **TUDOR GHEORGHE**.

Menestrelul romanilor de pretutindeni nu paraseste scena, si continua traditia spectacolului- manifest ”DEGEABA”, cu o reprezentatie speciala ce va avea loc pe **22 decembrie la Sala Palatului incepand cu orele 19:00**.

**Spectacolul maestrului Tudor Gheorghe** din acest an, beneficiaza de un repertoriu imbogatit, adaptat noilor elementele instalate in peisajul politic autohton, un spectacol imperial, prezentat in maniera sa inconfundabila alaturi de **CORUL NATIONAL DE CAMERA MADRIGAL**, in acompaniamentul **ORCHESTREI NATIONALE RADIO**. O desfasurare de forta si talent sustinuta de bagheta dirjiorului **MARIUS HRISTESCU**.

– Tudor Gheorghe/”Maturizare”: [Youtube](https://www.youtube.com/watch?v=5-SGXPLf4XI)

La doar doua saptamani de la ultimul spectacol, s-au epuizat biletele la doua dintre categoriile de pret disponibile, respectiv **biletele la preturile de 100 lei si 120 lei**.

**La acest moment putand fi procurate bilete la urmatoarele categorii de pret**:

– VIP – 200 lei;
– Cat.I – 180 lei;
– Cat.II – 150 lei

Acestea sunt disponibile la stand-ul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro .

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută