Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Desperados aduce distracția în comunitatea de enduro – la final de sezon

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Desperados aduce distracția în comunitatea de enduro – la final de sezon Share Desperados aduce distracția în comunitatea de enduro – la final de sezon


Odată cu trecerea sezonului cald, **seria evenimentelor Desperados se mută de la mare în pădure, pentru o competiție wild de enduro și un mega party**.

**Sâmbătă, 25 octombrie, clubul sportiv XMRaid este gazda Enduro #WildDirt în Brașov, un eveniment care va încheia sezonul competițional cu stil. Desperados aduce la viață spiritul wild și organizează o petrecere pentru toți riderii și tinerii care vor să își testeze rezistența la distracție la Desperados Wild Enduro Afterparty**.

Enduro este unul dintre cele mai populare sporturi extreme pentru primăvară, vară și toamnă, iar **Enduro #WildDirt** are toate ingredientele unui eveniment wild: un paddock în oraș, un prolog, un traseu interesant prin pădure și o petrecere marca Desperados.

**Cursa Enduro #WildDirt** este structurată în două clase competiționale, hobby și expert, alături de încă o clasă specială pentru începători (recrut), doar cu scop recreațional. Peste 150 de rideri sunt așteptați să se alinieze la start alături de legenda italiană Simone Albergoni, pentru prima dată în România. Simone este de 9 ori consecutiv campion național și de două ori campion mondial alături de echipa sa, cu peste 80 de premii în cele mai importante competiții din acest sport.

**Cursa începe oficial cu un prolog la ora 10:30 și se va temina în jurul orei 17:00**.

**Desperados Wild Enduro Afterparty**

După o zi plină de adrenalină, **Desperados oferă o experiență wild comunității de enduro prin organizarea unei petreceri în Fabrica Roman**. **Desperados Wild Enduro Afterparty** va marca un final perfect pentru o cursă de enduro – berea rece, muzica bună și surprizele wild vor testa rezistența la distracție a tuturor tinerilor din Brașov!

**Line-up-ul de afterparty îi aduce pe R.O.A., NotSoCommon DJ și The Basstard cu mix-uri wild & fresh care se vor potrivi cu experiențele vizuale de la party: fachiri, show de barmani, dansatoare exotice și multe alte surprize**.

**Mai multe detalii despre evenimente**:

– [Desperados Wild Enduro Afterparty](https://www.facebook.com/events/843111709073175)
– [Enduro #WildDirt:](https://www.facebook.com/events/270624006464426)

###

**Despre Desperados**:

Desperados este berea cu gust de tequila cu o savoare care aduce la viață spiritul wild și activează petrecerile sălbatice. Gustul de tequila transformă Desperados într-un declanșator de petreceri și un simbol al distracției. Cu gustul său unic, Desperados e o băutură răcoritoare, perfectă pentru un stil de viață intens și plin de neprevăzut.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.