Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Primul concert Victor Wooten la Bucuresti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Primul concert Victor Wooten la Bucuresti Share Primul concert Victor Wooten la Bucuresti


E foarte posibil ca atunci cand cauti pe Google „**bass player**” sa fii intrebat daca nu ai vrut sa scrii „**Victor Wooten**”. In orice caz, iubitorii de jazz pot spune „ma simt norocos”. **Victor Wooten vine in premiera la Bucuresti**.

**Victor Wooten** a castigat de trei ori la rand titlul de basistul anului si are cate un premiu Grammy pentru fiecare coarda a basului sau. Cinci. Tot atatia ani avea si la primul sau concert, ca basist in trupa fratilor sai.

Urmeaza o cariera fantastica, intra in topul Billboard impreuna cu **trupa Béla Fleck and the Flecktones**, isi pune semnatura pe 29 de albume, canta impreuna cu Stanley Clarke și Marcus Miller, iar revista Rolling Stones il include in topul celor mai buni basisti ai tuturor timpurilor.

**Victor Wooten concerteaza la Sala Radio impreuna cu fratii sai– Elijah ’Regi’ Wooten (chitara), Roy “Futureman” Wooten (tobe) si Karlton Taylor ( clape)**.

Concertul are loc Joi, **23 octombrie la Sala Radio la o noua editie Jazz Night Out**. Ora de incepere este 20:00, iar accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Inregistrarea audio/video este interzisa pe toata durata concertului!

**BILETE**

**Biletele pentru acest eveniment costa 85, 125, 145 de lei** in functie de categorie si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pewww.eventim.ro

[Youtube](http://https://www.youtube.com/watch?v=Ve37F3Ee9Ow#t=19)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.