Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Zi de toamnă până’n seară la STUDIO 26!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zi de toamnă până’n seară la STUDIO 26! Share Zi de toamnă până’n seară la STUDIO 26!


Știam deja de ceva vreme (și orice student, fost student sau locuitor al orașului o știe!) că în materie de baruri mișto și locuri numai bune de savurat prima cafea a zilei, Piezișa e probabil cel mai în vogă loc din oraș. Așa se face că am poposit zilele trecute în Studio 26, să aflăm și noi ce mai pun oamenii la cale. Am ajuns la fix pentru a afla despre noutățile sezonului care așteaptă să fie descoperite de clienți: în noiembrie de va lansa un meniu nou de iarnă, care va cuprinde tot ce trebuie să existe într-un local cu pretenții, în materie de băuturi: ciocolate calde cu diverse arome, ceaiuri infuzate de cea mai bună calitate, vin fiert făcut după o rețetă proprie, un nou meniu dedicat vinurilor alese pe sprânceană, specialități de cafea care vă vor face să uitați de frigul de afară. Pentru că noi am avut norocul să vizităm Studioul într-o zi însorită, ne-am putut răsfăța la soare pe terasa de la etaj, unul din secretele barului. După un facelift primit recent, acoperită și încălzită, numai bună pentru serile de toamnă răcoroase, această terasă este fără îndoială una din cele mai cool din Cluj. Sfatul nostru e să vă grăbiți să o descoperiți, nu de alta, dar nu se știe cât mai ține cu noi vremea bună. Revenind la surprize: un party marcă înregistrată de Halloween, Noaptea Vrăjitoarelor, ediția a 2-a, adică un party desfășurat pe terasă, în jurul unor focuri în butoaie, unde se prăjesc marshmallow și se sculptează bostani, numeroase concerte live cu diverși artiști autohtoni. Așadar, numai vești bune avem din Studio 26. Adăugăm la acestea și meniul de cocktail-uri,creat cu migală și iubire, și gata! ați găsit locul perfect pentru orice moment al zilei! Așteptăm să ne dați dreptate 🙂

STUDIO 26
Pieșisă 26
facebook.com/Studio26Piezisa
Tel: +40 743 788 346

“Dacă vrei un cappuccino caramel, o limonadă cu ghimbir sau castraveți, un cocktail sofisticat sau o bere bună și rece, toate în atmosfera boemă a Hașdeului, Studio 26 e locul perfect”.

Echipa Studio 26

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută