Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Vă place tango? Mergeți la Thalia!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vă place tango? Mergeți la Thalia! Share Vă place tango? Mergeți la Thalia!


**RĂZVAN SUMA, ANALIA SELIS ȘI JULIO SANTILLAN VIN ÎN DATA DE 19 OCTOMBRIE LA SIBIU PENTRU A PREZENTA SPECTACOLUL ”Ă PLACE TANGO?”**.

**Răzvan Suma va ajunge în 19 octombrie la Sibiu, unde va prezenta, în cadrul turneului „Vă place tango?”**, un concert alături de Analia Selis şi Julio Santillan. ”*Tango-ul, genul muzical dedicat dansului, cu cea mai spectaculoasă poveste, doi invitaţi speciali originari chiar din ţara tango-ului şi a compozitorilor săi – Argentina, un repertoriu semnat de cei mai mari compozitori de gen, 13 concerte în 12 oraşe din România, acestea sunt elementele care compun turneul naţional „Vă place tango?”, prezentat de violoncelistul Răzvan Suma, între 28 septembrie – 24 octombrie”*, spun organizatorii.

„*Din păcate acest an a fost plin de evenimente neplăcute – războaie, ameninţări, pandemii. Sper ca publicul care vine la concertele noastre să plece convins că ceea ce primeşte prin muzică este oferit cu multă sinceritate, din tot sufletul. Chiar şi numai o temă muzicală rămasă în mintea unui spectator, fredonată în drum spre casă, ne împlineşte obiectivul*” **spune Răzvan Suma**.

Alături de violoncelistul român se vor afla doi invitaţi – **Analia Selis** – voce, care va fi prima oară într-un turneu partenera de scenă a partenerului său de viaţă **(Răzvan Suma) şi Julio Santillan** – chitară, care soseşte din Argentina pentru a cânta tango publicului din România.

Aflat într-o dublă ipostază în acest turneu – de chitarist şi compozitor de piese de tango – **Julio Santillan** semnează aranjamentul muzical pentru violoncel, chitară şi voce pentru majoritatea pieselor din repertoriu.

**Analia Selis**, care va cânta prima oară în cariera sa un întreg concert de tango, declară despre pregătirea turneului: „*De anul trecut când Răzvan mi-a propus să facem acest turneu am început să studiez tot ce este legat de tango: tehnica şi modul de a cânta tango, am citit despre istoria genului şi am parcurs poveşti despre fiecare melodie pe care o vom cânta. În acest turneu vrem să cântăm tango într-un mod tradiţional, aşa cum se cânta pe vremuri. Desigur că noi am pregătit aranjamente pentru violoncel, chitară şi voce, dar acestea au fost gândite de Julio Santillan aşa încât să respecte modul de interpretare tradiţional*”, **spune Analia Selis**.

**Concertul va avea loc la Sala Thalia, de la ora 19:00. Biletele s-au pus deja în vânzare la Casa de bilete a Sălii Thalia, între orele 12:00 – 14 :00. Preţul unui bilet este de 16 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută