Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Musica suprimată la loc de cinste

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Musica suprimată la loc de cinste Share Musica suprimată la loc de cinste


**Asociația „Musica Suprimata” și Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu** în parteneriat cu Filarmonica de Stat din Sibiu prezintă o serie de cinci spectacole de teatru, poezie și muzică care vor avea loc în perioada **16 – 28 octombrie**.

Seria evenimentelor „**Musica Suprimata” marchează 100 de ani de la izbucnirea Primului Război Mondial** și aduce în fața publicului muzica unei generații asuprite de național-socialism, iar apoi interzisă și uitată în epoca socialistă. „Aceasta muzică trebuie să fie cântată în concerte, căci altfel nu poate exista.

Ea trebuie să fie restituită, dobândind astfel șansa de a ramâne”, a declarat Heidemarie T. Ambros, producătorul evenimentului. **Concertele au loc în zilele de 21, 25 și 26 octombrie, la Sala Thalia și la Teatrul Gong**.

Seria de evenimente din acest an se va încheia cu un concert la vioară și pian ce va avea loc marți, 28 octombrie, ora 19:00, la Sala Thalia din Sibiu având ca invitați speciali pe Marianne Boettcher și Björn Lehmann. Intrarea publicului la toate aceste evenimente se face gratuit, în limita locurilor disponibile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută