Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Bucharest Fashion Week anunță cel de al II-lea casting

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bucharest Fashion Week anunță cel de al II-lea casting Share Bucharest Fashion Week anunță cel de al II-lea casting


**Bucharest Fashion Week** invită tinerele din România la cel de al doilea **casting pentru Miss România 2014 și Top Model România 2014**, cele mai importante concursuri de frumusețe din România. Acesta va avea loc sâmbătă, **25 octombrie, începând cu ora 12.00, la restaurantul Trattoria Verdi**, din strada Mendeleev numărul 29.

Pentru a se putea înscrie la preselecțiile celor două competiții, aspirantele la titlul de „Cea mai frumoasă femeie din România”, respectiv „Cel mai bun model al României” trebuie să aibă cel puțin 15 ani și o înălțime de peste 1.72 m. De asemenea, participantele vor trebui să completeze în prealabil formularul de înscriere disponibil pe site-ul www.bfashionweek.com/casting.

Tinerele care răspund criteriilor de selecție impuse de organizator vor fi ulterior invitate la un interviu ce va avea loc în cadrul castingului de sâmbătă, 25 octombrie.

Primul casting organizat pentru cele două concursuri a avut loc sâmbătă, 11 octombrie. În cadrul acestuia au fost selectate primele tinere care se vor întrece pentru titlul de Miss România și cele care vor încerca să cucerească titlul de Top Modelul României. Astfel, Bucharest Fashion Week continuă căutarea altor tinere care să completeze lista participantelor la cele două competiții de frumusețe.

**Despre Miss România**

**Miss România este un concurs de frumusețe care se desfășoară anual în cadrul festivalului internațional de modă Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV România**. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen, câștigătoarea competiției fiind cea care va reprezentanta România la cel mai important concurs de frumusețe din lume, Miss World.

**Despre Top Model România**

**Top Model România 2014** este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

**Despre Bucharest Fashion Week**

**Bucharest Fashion Week este un festival de modă independent** al cărui principal obiectiv este acela de a promova designerii români, dar și profesioniștii care activează în industria modei din țara noastră. În această iarnă ediția cu numărul XXII a Bucharest Fashion Week se va desfășura în perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events.

**Mai multe informații despre Bucharest Fashion Week Winter 2014 și castingul concursului Miss România 2014 puteți găsi pe site-ul www.bfashionweek.com/casting-miss-romania-2014**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută