Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Velosonics deschide show-ul The Boxer Rebellion intr-un nou party Deck!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Velosonics deschide show-ul The Boxer Rebellion intr-un nou party Deck! Share Velosonics deschide show-ul The Boxer Rebellion intr-un nou party Deck!


**Trupa Velosonics va canta in deschiderea primului concert The Boxer Rebellion organizat in Romania**. Evenimentul va avea loc pe **7 noiembrie, in clubul Colectiv** din Bucuresti, fiind primul party Deck al sezonului, prezentat de Beck’s.

**Velosonics** este unul dintre noile nume bucurestene de rock alternativ. Nascuta in 2013, trupa alcatuita din **Adrian Spier (voce), Andrei Niculescu (chitara), Marius Acsintoaie (chitara), Flavius Prelipcean (bas) si Cristian Prihotcă (tobe)** a castigat rapid atentia publicului datorita show-urilor live foarte dinamice si a pieselor extrem de captivante.

Productivitatea celor 5 membri a fost complet neasteptata, acestia inregistrand nu mai putin de 25 de piese, in doar un an de zile! Velosonics a devenit totodata una dintre preferatele radiourilor de muzica alternativa, single-uri ca **Berlin Books, Bebop, Love For Gold sau Bracelet** fiind nelipsite din clasamentele muzicale.

Au urmat numeroase cantari prin tara, dar si mult asteptatul debut discografic. Intitulat **Roundhouse**, albumul contine 10 piese noi si a fost produs de Adam Whittaker, cel care a mai lucrat in trecut cu nume ca **Grimus, Vama, Toulouse Lautrec, OCS, Aeon Blank**, lansarea sa fiind programata pentru a doua jumatate a lunii noiembrie. Fanii trupei il pot asculta deja online pe mai multe platforme digitale de muzica, dar si live, pe **7 noiembrie, in Colectiv**.

Cu **The Boxer Rebellion cap de afis, evenimentul din 7 noiembrie este cel de-al patrulea party Deck**, biletele fiind disponibile pe www.myticket.ro, la **pretul de 50 lei in pre-sale**, sau in seara evenimentului la intrarea in club, la **pretul de 60 de lei**.

– [Deck Sounds official facebook page](http://www.facebook.com/DeckSounds.ro)
– [Official Event facebook page](https://www.facebook.com/events/996165197076194/?context=create&source=49)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută