Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Ultima zi de înscrieri online program și premii Crosului Companiilor Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ultima zi de înscrieri online program și premii Crosului Companiilor Brașov Share Ultima zi de înscrieri online program și premii Crosului Companiilor Brașov


**A mai rămas o zi de înscrieri online la Crosul Companiilor Brașov! Duminică 19 octombrie 2014 la ora 10:00, Runners Club, Primăria Brașov și partenerii locali dau startul primei ediții Crosului Companiilor Brașov**.

Căpitanii de echipă sunt invitați să-și înscrie online echipele până joi 16 octombrie inclusiv, la singurul eveniment de alergare destinat companiilor din Brașov. Înscrierile online se mai pot face accesând [acest link](http://bit.ly/ÎnscrieriCrosulCompaniilorBrașov2014) iar începând de vineri 17 octombrie, prin mail la brasov@crosulcompaniilor.ro, telefonic la 0730091232 sau în ziua evenimentului în intervalul 08:00 – 09:00 la cortul Runners Club.

**Iar duminică ne întâlnim cu alergătorii la ora 10:00 în Parcul Titulescu să ne întrecem pe un traseu care străbate aleile exterioare și interioare parcului**.

**Kit de participare și premii Crosul Companiilor Brașov**

Pe lângă tricoul tehnic personalizat cu logo-ul Crosul Companiilor, în kit-ul de concurs participanții vor găsi un chip de cronometrare, numărul concurs și medalia de participare. Concurenții clasați pe primele locuri la fiecare categorie vor primii cupa de câștigător și premii sub formă de vouchere din partea partenerilor Adrenalin Park și sala de fitness Gym Puls. Iar la prima ediție Crosul Companiilor Brașov vom premia și cea mai creativă echipă cu un articol în publicația Revista Bulevard, iar echipele cu cel mai mare număr de participanți cu o cupă de câștigător.

**Program Crosul Companiilor Brașov ediția I 19.10.2014**

– 08:00 – 09:00 – Înscrieri la fața locului și predare kit-uri de concurs (vis-a-vis de Hotel Aro Palace)
– 09:45 – 09:55 – Încălzire cu instructor Gym Puls
– 10:00 START – Prima ediție Crosul Companiilor Brașov
– 11:00 – 11:30 – Festivitate de premiere + Tombolă

**Crosul Companiilor Brașov** face parte din circuitul de evenimente de alergare Crosul Companiilor și este organizat de Runners Club în mai multe orase ale țării: Târgu-Mureș, Oradea, București și Cluj-Napoca.

Contul Asociației Sportive Runners Club în care se mai poate achita taxa de participare este: IBAN RO51BACX 0000 0009 0988 2000 și este deschis la Banca UniCredit Țiriac.

**Despre Crosul Companiilor: crosulcompaniilor.ro**

– Crosul Companiilor este o acțiune sportivă și un eveniment social destinat în exclusivitate companiilor și angajaților lor.

Crosul Companiilor oferă un cadru optim pentru manifestarea unor valori precum responsabilitate colectivă, spirit de echipă, corectitudine, și creează o punte de legătură între participanți cu interese asemănătoare.

**Despre Runners Club: runnersclub.ro**

**Runners Club** este o asociație sportivă care promovează alergarea ca sport de masă prin evenimente sportive de amploare: concursuri de alergare, cross-uri și maratoane. Asociația organizează gratuit și periodic sesiuni de alergare și antrenament pentru comunitatea locală și acțiuni de educație sportivă menite să crească gradul de conștientizare al publicului larg asupra beneficiilor fizice și psihice ale alergării.

**Programul de evenimente Runners Club din 2014 cuprinde 12 manifestări sportive în toată țara: Crosul Divelor, Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca, Crosul de Noapte, Crosul Hoia, Crosul Companiilor Brașov, București, Cluj-Napoca, Oradea, Târgu-Mures și Crosul Făget**.

**Contact**:
– e-mail: brasov@crosulcompaniilor.ro
– telefon: +40.730 091 232

**Organizator: Runners Club**

**Parteneri**: Primăria Brașov, Benchmark Electronics, Camera de Comerț și Industrie Brasov, Powerade, Adrenalin Park, Elf`st Marketing & Investment și Bigtime Production, Gym Puls.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.