Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

REPOZIȚIONAREA REVISTEI SUNETE SI NOMINALIZĂRILE LA PREMIILE SUNETE 2014

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii REPOZIȚIONAREA REVISTEI SUNETE  SI NOMINALIZĂRILE LA PREMIILE SUNETE 2014 Share REPOZIȚIONAREA REVISTEI SUNETE  SI NOMINALIZĂRILE LA PREMIILE SUNETE 2014


**Revista SUNETE împlinește anul acesta 11 ani de la prima apariție în print**. În decursul celor 11 ani de existență, revista a apărut în mai multe formate, de la cel clasic cu difuzare contra cost la chioșcurile de ziare, la actualul format, cu distribuție gratuită în cluburi și cafenele.

În luna septembrie 2014 s-a încheiat proiectul „**Repoziţionarea revistei SUNETE pe piaţa periodicelor cu profil muzical**” din cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013. Proiectul a fost selectat în cadrul Programului Operațional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Cel mai important obiectiv al acestui proiect a fost acela de a repoziționa **revista SUNETE** pe piața de profil, devenind din publicație de nișă una de adresabilitate largă, de mase, și configurarea unui nou site al revistei: **www.sunetelive.ro**.

Realizarea acestor obiective a fost posibilă prin achiziţionarea de echipamente tehnologice de specialitate (echipamente foto, video), echipamente informatice (laptopuri, statii grafice, tablete) şi programe informatice (soft-uri) pentru operarea acestora, precum și prin completarea echipei cu 9 noi angajaţi.

În cadrul proiectului a fost realizată o platformă informatică destinată publicării conţinutului editorial realizat de echipa **SUNETE**. Platforma se adresează consumatorului modern de informaţie, folosind canale de comunicare digital **consacrate: web clasic si web mobil (www.sunetelive.ro) precum si aplicaţii mobile pentru smartphone-uri şi tablete**.

**Putem spune astfel că, după 11 ani de la prima apariție, SUNETE devine o platformă integrată, având apariție lunară în print, site web www.SUNETElive.ro și aplicații mobile pentru platformele IOS și Android**.

**Începand cu anul 2014, SUNETE devine și organizator de evenimente, în decursul unui an organizând 5 evenimente concept**:

– **ELECTROSUNETE – eveniment de muzică electronică**. Primul eveniment a avut loc anul acesta, în luna mai, și s-a intitulat BACK TO THE FUTURE. Evenimentul se va organiza anual.
– **URBANOSUNETE – eveniment de muzică hip-hop**. Primul eveniment a avut loc anul acesta, în luna iunie. Evenimentul se va organiza anual.
– **PODUL SUNETE PESTE PRUT – eveniment de muzică rock ce adună laolalta trupe din Republica Moldova și din România**. Primul eveniment a avut loc anul acesta în luna septembrie. Evenimentul se va organiza anual.
– **PARIUL SUNETE – trupele noi pe care SUNETE le recomandă**. Primul eveniment a avut loc anul trecut în luna decembrie.

Anul acesta va fi organizată a doua ediție, tot în luna decembrie. Și acest evenimentul se va organiza anual.
**PREMIILE SUNETE – eveniment organizat în fiecare an în luna noiembrie**.

**Revista SUNETE, singura publicație muzicală cu apariție pe print din România, alege câștigătorii Premiilor SUNETE 2014 sâmbătă, 1 noiembrie, la Atelierul de Producție din București**.

În total sunt **10 categorii de premii, iar votanții sunt persoane din industria muzicală (case de discuri, radio, TV, presă scrisă, publicații on-line, bloggeri, organizatori de evenimente etc), iar votul se va încheia vineri, 24 octombrie**.

În paralel cu Premiile SUNETE se va desfășura și un sondaj printre fanii trupelor din România. Pentru a decide care trupă/artist merită Premiul Most Wanted puteți vota [aici](https://www.facebook.com/SUNETElive/app_20678178440). Se poate vota o singură.

**Evenimentul PREMIILE SUNETE este prezentat de CIUC și cuprinde, pe langă decernarea premiilor, și o serie de 6 concerte live, cu cele mai în vogă trupe ale momentului**.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.