Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

!MPRO – Festivalul Național de Improvizație se pregătește să își aleagă campionii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii !MPRO – Festivalul Național de Improvizație se pregătește să își aleagă campionii Share !MPRO – Festivalul Național de Improvizație se pregătește să își aleagă campionii


Preambul al ediţiei din acest an a **!MPRO, Campionatul Naţional de Teatru Sport** este în plină desfăşurare, iar improvizatori din toată ṭara se luptă pentru titlul suprem. **Teatru Sport**, un format internaţional jucat în întreaga lume, este o confruntare creativă între două echipe, jurizată de către un expert narativ, un expert tehnic și un expert în divertisment – publicul.

Meciurile din optimi s-au încheiat, iar campionatul continuă cu sferturile de finală ce vor oferi publicului bucureştean ocazia de a cunoaşte echipe noi, din ţară, de a descoperi improvizatori talentaţi şi de a crea o atmosferă incendiară demnă de orice competiţie sportivă.

**Joi, 16 octombrie** vor avea loc primele confruntări din sferturile de finală: **Improspectorii (Baia Mare) vs. Social Act Theatre (Galaţi) în Studio Muse, începând cu ora 20.00 şi Improvisneyland vs. Backstage Boys (ambele din Bucureşti) în Music Club, tot de la 20.00**.

Ultimele două meciuri contând pentru sferturile campionatului vor avea loc vineri **17 octombrie în Music Club: Trupa IDIOT (Iaşi) vs. Freeze (Bucureşti) de la 20.00, iar în Studio Muse, de la 19.00 Toaster vs. Improvizatorii (ambele din Bucureşti).
Trupele câştigătoare se vor înfrunta în meciurile semifinale care vor avea loc sâmbătă 18 octombrie şi duminica 19 octombrie în Studio Muse, începând cu ora 19.00**.

**Marea finală a Campionatului de Teatru Sport va avea loc pe 23 octombrie în Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani şi va marca deschiderea Festivalului Naţional de Improvizaţie**

Cea de-**a doua ediție !MPRO aduce în perioada 23 octombrie – 1 noiembrie** pe scena teatrelor din București spectacole în premieră în România. Timp de 10 zile, la Teatrul de BUCUREȘTI, 14 OCTOMBRIE 2014 pe Lipscani, Teatrul Elisabeta și Godot Cafe-Teatru, actorii vor juca în fața publicului formate noi de improvizație, extrem de populare în America de Nord sau Australia: „**improvizaţie muzicală**”, „**sketch comedy**”, „**Maestro**”, „**Scene din viaţa lui ?**”.

**Festivalul va oferi publicului spectacole de teatru de improvizație jucate în premieră, precum și ateliere pentru amatori, lansări de carte și proiecții de film ale improvizatorilor internaționali**.

Pe parcursul ediţiei din acest an, **!MPRO** îi invită deopotrivă pe spectatori și comunitatea actorilor să descopere provocările teatrului de improvizație, un cameleon al artelor spectacolului.

**Programul Campionatului de Teatru Sport poate fi accesat pe improfest.ro/program**

Pentru meciurile Campionatului de Teatru Sport, se pot face rezervări direct la cele două locaţii: Music Club – 0720.887.115 şi Studio Muse – 0734.000.236. Pentru fanii din ţară sau pentru cei care nu vor putea ajunge la meciurile campionatului, acestea vor fi live-streamed cu ajutorul Vodafone pe facebook.com/improfest.ro

Ediția a 2-a !MPRO este organizată cu sprijinul ARCUB, prin programul București 555.

**Pentru Informaţii suplimentare și detalii despre eveniment**:

– Delia Marcu – Media & PR coordinator
– Telefon: +40 726 190 708
– Email: delia@improfest.ro
– Website: improfest.ro
– Facebook: facebook.com/improfest.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută