Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Câștiga una dintre cele 3 invitații duble la filmul ANNABELLE valabile la Cinema City Sun Plaza

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Câștiga una dintre cele 3 invitații duble la filmul ANNABELLE valabile la Cinema City Sun Plaza Share Câștiga una dintre cele 3 invitații duble la filmul ANNABELLE valabile la Cinema City Sun Plaza


**Partener Media, Freeman Entertainment și Warner Bros. Pictures te invită la film!**

V-a îngrozit de-a dreptul în “The Conjuring”/”Trăind printre demoni”, însă abia acum începe totul pentru “Annabelle”.

*Annabelle pare a fi cadoul perfect – o păpușă de colecție, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia,, soția însărcinată nu va fi încântată pentru prea mult timp de păpușă primită de la soțul ei*.

**Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 3 invitații duble la filmul ANNABELLE, valabile la Cinema City Sun Plaza**.

*Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Câstigatorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul numai după ce au furnizat datele necesare și au primit mail cu confirmarea faptului că datele se află la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza*.

Filmul “Annabelle” îl are că producător executiv pe acest regizor/scenarist/producător de succes. El este cunoscut mai ales pentru a șaptea parte a francizei “Saw”, dar și pentru producțiile “Insidious” și “The Conjuring”. De curând, a regizat “Fast and Furious 7”.

**Care este numele lui?**

1. James Wan

2. Pețer Safran

3. David Ayer

**Pentru a participa la concurs va rugam sa accesati** [Pagina de Facebook a Concursului](https://www.facebook.com/zilesinopti/posts/741512419236374:0)

Mai mult decât o păpușă, Annabelle este un suflet blestemat capabil de cele mai crunte acte de cruzime. Vino să-i afli povestea din 17 octombrie la cinema.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.