Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

TiMAF prezintă James Blunt Moonlanding World Tour 2014

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii TiMAF prezintă James Blunt Moonlanding World Tour 2014 Share TiMAF prezintă James Blunt Moonlanding World Tour 2014


Mai sunt doar câteva săptămâni până la cel mai așteptat concert al acestui sezon. Artistul britanic James Blunt, aflat în turneul Moonlanding World Tour 2014 va susține și la Cluj, viitoarea Capitală Europeană a Tineretului în 2015, un show extraordinar! Evenimentul se va desfășura pe 31 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj, făcând parte din programul complex al Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF 2014. Cu aproximativ 17 milioane de discuri şi 20 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume, câștigător a două premii Brit Awards, două premii Ivor Novello şi de cinci ori nominalizat al premiilor Grammy, James Blunt este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, muzica acestuia clasându-se în primele poziții ale topurilor muzicale de specialitate din întreaga lume. Fanii care își doresc să achiziționeze bilete pentru concertul James Blunt o pot face online (www.bilete.ro sau www.myticket.ro), acestea fiind disponibile și în incintele Iulius Mall Cluj-Napoca, respectiv la magazinele Germanos, Inmedio, Diverta şi Poşta Română. Pentru alte informații despre artist, noul său album sau bilete, accesați site-ul festivalului www.timaf.com, unde veți afla cele mai importante informații despre eveniment, dar și despre cea de a 4-a ediție TiMAF.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută