Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Octombrie cu Ceai et caetera

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Octombrie cu Ceai et caetera Share Octombrie cu Ceai et caetera


În luna octombrie v-am pregătit o nouă serie de evenimente cu oameni frumoși și activități jucăușe.

Astfel, luna aceasta vă propunem să vă dezvoltați abilitățile de comunicare printr-un un nou atelier de vorbit în public.
Pentru toți iubitorii de Catan avem o veste bună: în **18 octombrie** se desfășoară la noi, etapa locală a **Campionatului Național de Catan**.

Pentru mămici și copii am pregătit **un dublu atelier de creație** la care aceștia se vor bucura de activități creative, gândite special pentru ei, iar pasionații gastronomiei japoneze se vor putea răsfăța la sfârșit de lună cu un delicios atelier de sushi.
Vă invităm să vizionați și **expoziția colectivă de fotografie „Geamăna, satul îngropat sub steril**”, o transpunere în imagini extrem de personală și sensibilă a unei zone controversate din țara noastră.

Mai avem o veste pentru voi: luna aceasta ne-am decis să fim eroi! Cum? Echipa Ceai et caetera va alerga la cursa cu obstacole a comunității, **Brașov Heroes**, un eveniment menit să susțină proiectele ONG-urilor brașovene. Cursa se va desfășura în **Zona de Agrement a Lacului Noua, duminică, 19 octombrie**.

Fetele de la Ceai et caetera vor alerga pentru a susține proiectul „**Mode H Europe – O altă imagine a persoanei cu dizabilităţi”**. Dacă vreți să vă implicați în acest proiect, puteți face o donație și susține alergătoarele echipei noastre. Toate detaliile le puteți găsi pe [site](http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută