Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Inelul de logodna – povestea ta cu pietre pretioase

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Inelul de logodna – povestea ta cu pietre pretioase Share Inelul de logodna – povestea ta cu pietre pretioase


Inelul de logodna este bijuteria cea mai incarcata de semnificatie si, probabil, cea mai draga femeilor. Aceasta bijuterie delicata spune povestea unei calatorii in doi si semnifica anticipatia unei nunti de poveste si bucuria gasirii acelui “cineva” perfect pentru noi.

De aceea, inelul de logodna este o bijuterie care trebuie sa fie – pana in cele mai mici detalii – perfecta.
**La Teilor**, veti gasi [inele de logodna](http://www.bijuteriateilor.ro/mire-mireasa/inele-de-logodna.html) aparte, din materiale pretioase, create cu drag si multa atentie la detalii. Cu un design inovativ si foarte elegante, inelele de logodna de la Teilor sunt perfecte pentru un cadou neasteptat, care va fi purtat cu dragoste.

Sunt bijuterii simple, din aur sau bijuterii decorate cu pietre pretioase, precum diamantele, smaraldele sau rubinele. Inelele de logodna de la Teilor pot fi comandate online sau pot fi vazute si probate in Baneasa Shopping City in Bucuresti ori la una dintre reprezentantele din tara: Craiova, Sibiu, Targoviste sau Pitesti.

Din 1999, Teilor ofera indragostitilor cele mai frumoase mijloace de a-si declara dragostea si de a pune marea intrebare. Sunt bijuterii faurite cu migala si pe masura evenimentelor speciale din viata dumneavoastra. Sunt de o frumusete simpla, dar puternica si impresionanta, care atrage priviri discrete si cu un design unic care comunica mai mult decat ati putea spune in cuvinte.

Alegeti inelul de logodna pentru cea mai fericita zi din viata ei alegand tipul de material folosit, tipul de piatra pretioasa, tipul de inel si marimea. Puteti alege dintre mai multe variante de design: Solitaire, Trei Diamante, Centura, Stil regal sau cu piatra colorata.

**La Teilor veti gasi bijuterii pentru toate gusturile, iar consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a oferi sfaturi si a va spune povestea fiecarei bijuterii, pentru ca la Teilor fiecare lucru are o poveste**. Inelul de logodna trebuie sa fie nici mai mult, nici mai putin decat perfect, pentru ca va fi inelul pe care logodnica ta il va purta cu drag si mandrie si care va reflecta sentimentele tale pentru ea.

**Teilor este un magazin de bijuterii din aur cu design inovativ si insertii de pietre pretioase**. Fiind unul dintre cele mai mari nume in ceea ce priveste bijuteriile pretioase, Teilor ofera o gama extrem de larga de bijuterii alese din care cu siguranta veti gasi inelul de logodna sau cadoul perfect pentru ea.

– **Ne puteti vizita in Pitesti**:
– Teilor Pitești, Argeș
– strada Smeurei, nr. 54
– 0723258270
– [www.bijuteriateilor.ro](http://www.bijuteriateilor.ro)

Powered by [SEOmonitor]( http://blog.trafic.ro/2013/01/24/seo-monitor-este-vitala-adaptarea-rapida-la-schimbarile-de-algoritm-ale-google-si-la-cele-de-comportament-de-consum-in-online/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută