Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Miss România și Top Model România 2014 își încep castingul!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Miss România și Top Model România 2014  își încep castingul! Share Miss România și Top Model România 2014  își încep castingul!


**Bucharest Fashion Week** invită cele mai frumoase tinere din România la castingul concursurilor de frumusețe **Miss România 2014 și Top Model România 2014**. Sâmbătă, **11 octombrie**, aspirantele la titlul de „**Cea mai frumoasă femeie din România**”, respectiv „**Cel mai bun model al României**” sunt așteptate la preselecțiile celor mai importante concursuri de frumusețe din țara noastră.

Primul casting al concursurilor **Miss România 2014 și Top Model România 2014** va avea loc la restaurantul Trattoria Verdi, din strada Mendeleev numărul 29, **începând cu ora 12.00**. Pentru a putea participa la preselecții, tinerele fete cu sau fără experienţă de model, cu vârste peste 15 ani şi o înălțime de peste 1.72 m, trebuie să se înscrie în prealabil pe www.bfashionweek.com/casting. Și ulterior, participantele care răspund criteriilor de selecție vor fi programate la un interviu cu organizatorii competiției.

" "

**Miss România** este un concurs de frumusețe care se desfășoară anual în cadrul festivalului internațional de modă **Bucharest Fashion Week**, organizat de Fashion TV România. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen, câștigătoarea competiției fiind cea care va reprezentanta România la cel mai important concurs de frumusețe din lume, Miss World.

**Top Model România 2014** este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

**Bucharest Fashion Week Winter 2014** va avea loc anul acesta în perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events. Mai multe informații despre Bucharest Fashion Week Winter 2014 și castingul concursului Miss România 2014 puteți găsi pe site-ul www.bfashionweek.com/casting-miss-romania-2014.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută