Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Verde MagnoMonstrul vine la MAGNOLIA SHOPPING CENTER!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Verde MagnoMonstrul vine la MAGNOLIA SHOPPING CENTER! Share Verde MagnoMonstrul vine la MAGNOLIA SHOPPING CENTER!


Dacă primele semne ale toamnei 2014 și-au făcut apariția atunci trebuie să începem să ne gândim la **Halloween**. Trebuie să ne gândim deja să ne procurăm costumele preferate. Așadar **Magnolia Shopping Center** pregătește ceva special pentru cei mici și vă anunță că un nou personaj va pătrunde în lumea de la **Magnolia Shopping Center – Verde MagnoMonstrul**!

În data de **1 noiembrie este ziua lui Verde MagnoMonstrul**, iar el își anunța prietenii din timp să fie sigur că petrecerea va fi una cu mulți copii și de succes! De ziua lui Verde MagnoMonstrul și tu ești unul dintre invitați.

**Pregătește-te din timp și nu uita costumația, este obligatorie!**

Și cum de **Halloween** nu trebuie să lipseasca dovlecii sculptați, **Magnolia Shopping Center te provoacă la concurs!** Adu cu tine și dovleacul tău personalizat iar cel mai frumos dovleac va fi premiat!

In plus **Magnolia îți oferă de ziua lui Verde MagnoMonstrul și o sesiune de face-painting, concursuri cu multe premii și super distracție!**

Așadar dacă vrei să vii să îl cunoști pe **Verde MagnoMonstrul** nu rata petrecerea! Te așteptăm sâmbătă, **1 noiembrie începând cu ora 16.00 la Magnolia Shopping Center în cartierul Răcădău!**

**Verde MagnoMonstrul te va surprinde!**

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.