Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Toamna, vreme tocmai bună de mers la Ceai et caetera!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Toamna, vreme tocmai bună de mers la Ceai et caetera! Share Toamna, vreme tocmai bună de mers la Ceai et caetera!


Toamna se instalează încet, încet… Ne pregătim de perioada mai pasivă a anului, mai introspectivă și mai liniștită. Scheiul începe să se coloreze, frunză cu frunză, iar străzile întortocheate ale acestuia încep să miroasă a toamnă, a frunze arse și a aer rece de munte.

Printre aceste străduțe, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos din Piața Unirii, puteți găsi ceainăria noastră. La noi, e locul potrivit să veniți pentru a poposi un pic și a cugeta la vara lungă și frumoasă care a trecut. Într-o atmosferă cu muzică bună, ceai aburind și dulciuri sănătoase, ceainăria este locul ideal de recreare și reculegere, ferită de tumultul orașului.
Dacă doriți să vă detașați total de cotidian, vă punem la dispoziție o mică bibliotecă cu titluri rare și cea mai mare ludotecă din oraș. Ludoteca noastră este formată din zeci de jocuri de societate care așteaptă oameni veseli și curioși, care știu că niciodată nu e prea târziu pentru joc și joacă.

Pasionații de fotografie se vor putea bucura luna aceasta de o impresionantă expoziție cu imagini surprinse de 4 fotografi locali, în controversata zonă Roșia Montană. Iar dacă iubiți și apreciați lucrurile făcute de mână, la noi în ceainărie, găsiți o selecție generoasă de bijuterii, accesorii, tablouri și hăinuțe create de artiști locali.

Așadar, notați în agendă: Ceai et caetera, str. Latină Nr.15. Vă așteptăm cu drag!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.