Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Conferinta motivationala M.A.M.A.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Conferinta motivationala M.A.M.A. Share Conferinta motivationala M.A.M.A.


**Mothers are mere astonishing, avand ca tema “Urmeaza-ti pasiunea, fii fericita!” **organizata de **Asociatia Happy Moms**, reuneste pe data de **30 octombrie 2014**, la sediul Camerei de Comert si Industrie din Brasov, **9 speakeri, femei de succes**, are au o profesie si o pasiune si care care prin puterea exemplului, sunt decise sa ofere mamelor o noua perspectiva asupra importantei si necesitatii pasiunii in relatia cu job-ul.

**Gianina Corondan, Monica Reu, Aniela Pietreanu sau Ditta Depner**, sunt doar cateva nume sonore care, prin puterea propriului exemplu, vor motiva audienta feminina sa isi dedice energia, timpul si pasiunea, unui scop care sa le implineasca sufleteste. Femei psiholog care isi dedica timpul unui job in media, femei din presa care isi dedica timpul lucrului cu copiii, actite care isi dedica timpul voluntar proiectelor legate de sanatatea bebelusilor, si altele.

Conferinta are ca scop strangerea de fonduri pentru proiectul **Business Mom** – scoala antreprenoriala si incubator de afaceri pentru mame cu venituri modeste si este a doua actiune de strangere de fonduri pentru acest proiect, prima fiind un festival, **Happy Fest**, derulat in Piata Sfatului, pe data de 27 septembrie 2014.

**Daca si tu vrei sa afli cum sa transformi pasiunea in mod de viata, vino la Conferinta M.A.M.A.**

**Cotizatia la eveniment: 50 ron**, se poate achita in contul Asociatiei Happy Moms, RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON) deschis la Banca Transilvania.

**Sponsorii evenimentului**: Eliana Mall, Clever Children, Vanilla Lounge and Games, Contessina Events, Palaria verde, Paradisul Verde.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.