Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Toamnă à la OFF THE WALL

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Toamnă à la OFF THE WALL Share Toamnă à la OFF THE WALL


Sistematic, o dată la câteva săptămâni, trec pe la Off The Wall și brusc îmi amintesc cât de mult îmi place mâncarea în acest cochet bistro din centrul Clujului. Acum, cu atât mai mult cu cât s-a lansat și noul meniu de toamnă, care conține o mulțime de preparate gustoase, realizate în buna tradiție Off The Wall, din ingrediente proaspete, de sezon. În vară, vă făceam introducerea în bucătăria canadiană, a cărei specific se regăsește într-o atmosferă multiculturală și puternic influențată de numeroase culturi și de creațiile lor culinare, fiind mai degrabă vorba de un mix inedit între ingrediente, condimente și stiluri de gătit. Filosofia OFF THE WALL este una foarte simplă: gustoasele legume, fructe și cărnuri produse pe plan local sunt combinate conform unor rețete inspirate de varietatea culturală de pe cuprinsul mapamondului, accentul fiind mereu pus pe ingredientele de sezon. Acum, la mijloc de toamnă, tendința este de a ne orienta spre căldură, și implicit pe mâncăruri mai sățioase, care să ne încălzească trupurile și sufletele. Mai puține salate și platouri reci, și deci mai multe sandwichuri, burgeri mai savuroși și mai consistenți (cei cu bacon și blue cheese trebuie neapărat încercați!), codițe de porc rumenite și servite pe un pat de spaetzle și conopidă. Așadar, noul meniu Off The Wall vă propune un U.S.-style southern fried chicken, pui gătit în stil american cu porumb și ardei jalapeno, gnocchi cu unt, ciuperci, trufe și parmezan, chifteluțe cu trufe servite în sos de roșii sau legume prăjite în stil thailandez, cu alune și tăieței din ore. Dacă ne întrebați pe noi, doar delicatese. Care trebuie încercate în această toamnă!

OFF THE WALL
Clemenceau 3
facebook.com/offthewall.ro
Tel: +40 749 619 240
http://www.offthewall.ro
reservations@offthewall.ro

“Aici, la Off The Wall, iubim diversitatea. De aceea oferim clienților noștri meniuri care variază în funcție de sezon, preparatele fiind mereu bazate pe produsele locale specifice anotimpului în curs. Tocmai asta garantează diversitatea și prospețimea mâncărurilor noastre”.

Echipa OFF THE WALL

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.