Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2014
Arhiva Zile si Nopti

Super 50 Unlimited Rebuy

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Super 50 Unlimited Rebuy Share Super 50 Unlimited Rebuy


Cu toții am avut acel sentiment când am ieșit mult prea devreme dintr-un turneu, dorința de a cumpăra mai multe fise și de a continua jocul. Acest lucru este posibil într-un turneu de tip Unlimited Rebuy. În mod tipic la un astfel de turneu pentru primele două sau trei ore de la startul turneului ai posibilitatea de a face rebuy de fiecare dată când ești sub pragul cu care ai inceput. După perioada de rebuy care ia sfârșit la prima pauză, jucătorul are ocazia de a face unul sau două add-on-uri, în funcție de structura turneului.

Detalii despre turneu:
Starting Stack: 5000 fise pentru 50 lei
Rebuy Stack: 5000 fise pentru 50 lei
Add-on Stack: 10.000 fise pentru 50 lei sau 20.000 pentru 100 lei
Late registration: 190 minute

Blind-urile se schimbă la 25 de minute în primele 8 niveluri și la 20 de minute după pauza de 15 minute în care se realizează add-on-ul, când aveți posibilitatea să faceți unul singur sau add-on dublu.
Rounders Poker Lounge vă invită miercuri, 1 octombrie, de la ora 17:00, la turneul care adună cei mai mulți jucători laolaltă. Un adevărat masacru al rebuy-urilor nelimitate: Super 50 Unlimited Rebuy 2xAdd-on. Acumulează cât mai multe fise pentru a-ți asigura un stack generos, un loc la masa finală și o parte din potul de 10.000 lei GARANTAT!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.