Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2014
Arhiva Zile si Nopti

ATELIERUL DE SUSHI DIN BRAȘOV – o altă viziune în ați petrece timpul liber frumos și creativ

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ATELIERUL DE SUSHI DIN BRAȘOV – o altă viziune în ați petrece timpul liber frumos și creativ Share ATELIERUL DE SUSHI DIN BRAȘOV – o altă viziune în ați petrece timpul liber frumos și creativ


Vrei să descoperi **frumusețea gastronomiei japoneze**, să înveți să-ți prepari propriul sushi și să te joci cu bețișoarele asiatice? Dacă locuiești în Brașov sau ești în trecere prin oraș și vrei să-ți petreci tipul cât mai interesant , **Atelierul de sushi te invită să descoperi una din cele mai apreciate bucătarii internaționale**.

Socializezi, cunoști oameni noi și interesanți, descoperi lucruri frumoase.

Vei afla istoria sushi și vei înțelege de ce sushi nu înseamnă peste crud! Iar dacă ai un eveniment la care vrei să-ți surprinzi invitații int-un mod cât mai interesant, contactează-mă și vei avea cel mai gustos platou sushi sau vor fi pregătite chiar în față invitaților tăi!

Atelierele și platourile pentu evenimente sunt realizate de **Dan Mateescu- fusion sushi chef, un pasionat al gastronomiei nipone. Urmărește și pagina de facebook:atelierul de sushi , pentru diferite evenimente și poștări.”

**Detalii și relații**:

– Telefon: 0766779681
– email: atelieruldesushi@gmail.com
– facebook: atelierul de sushi
– Atelierele de sushi au loc pe: Eftimie Murgu, Nr. 7, Ap.3 (zona Parcul Tandafirilor/cartier Răcădău)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.