Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/09/2014
Arhiva Zile si Nopti

Andrei Gheorghe debuteaza cu Plansa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Andrei Gheorghe debuteaza cu Plansa Share Andrei Gheorghe debuteaza cu Plansa


**Productia independenta DaKINO Production si DIUD Film** surprinde o poveste de iubire autentica, traita in cel mai uman mod cu putinta, de indragostiti pasionati de scrima.”**Plansa**” a surprins publicul cu o redare unica a artei de a face scrima, un sport al mintii si al trupului, al controlului si al anticiparii exacte a intentiilor adversarului. Lungmetrajul ii aduce in prim plan pe **Anda (Olimpia Melinte), Alex (Silvian Valcu) si Mircea (Marian Adochitei)**.

*Alex este un fost campion la scrima si actualul antrenor al Andei, o tanara nou inscrisa in Clubul de Scrima din Constanta. Pasiunea celor doi pentru acest sport incarcat de rafinament se transpune si intr-o legatura intima, ceea ce duce la nasterea unor conflicte cu Mircea, iubitul si colegul de club al Andei. Intriga se naste in apropierea campionatului national de scrima, cand Anda trebuie sa aleaga intre a ramane impreuna cu Mircea, care nu o sprijina in cariera sportiva, si a incepe un nou drum alaturi de Alex*.

*Realismul scenariului, detasarea de conflict si centrarea pe starile personajelor, precum si coloana sonora adaptata perfect atmosferei din film, confera lungmetrajului “Plansa” substanta, unicitate si valoare. Din distributie fac parte Olimpia Melinte, Silvian Valcu, Marian Adochitei si Horia Gheorghe, scenariul este semnat de Bogdan Ivascu si Andrei Gheorghe, iar de muzica s-a ocupat Paul Ilea*.

“**Plansa**” va fi difuzat in premiera vineri, **26 septembrie, la Cinema Studio**. Incepand cu data de 27 septembrie, productia va rula in cinematografele din toata tara si in salile de antrenamente din cluburile de scrima din Romania.

**Echipa de filmare**:

– Regizor: Andrei Gheorghe
– Distribuție: Olimpia Melinte, Silvian Vâlcu, Marian Adochiței, Horia Gheorghe
– Producători: Dan Chișu, Andrei Gheorghe
– Scenarist: Bogdan Ivașcu, Andrei Gheorghe
– 1st AD: Roxana Andrei
– Director de imagine: Boroka Biro / Alexandra Carastoian
– Muzică: Paul Ilea
– Sunet priză directă: Chibulcutean Adrian
– Mixaj Sunet: Sorin Neagu
– Colorizare: Cinelabs Romania
– Make-Up: Ana Andrei
– Distribuitor: DaKINO Production

**Planșa este o producție realizata de DaKINO Production și DIUD Film, cu finantare exclusiv independentă**.

– [Trailer](https://www.youtube.com/watch?v=7wmd6QGLwFs&list=UUEa8YwRxWStuGU91A8hLXoA)
– [Pagina de Facebook](https://www.facebook.com/plansafilm)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută