Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2014
Arhiva Zile si Nopti

HORAŢIU MĂLĂELE aniversează 40 de ani de carieră în cadrul primei ediţii FEST PE LIPSCANI

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii HORAŢIU MĂLĂELE aniversează 40 de ani de carieră în cadrul primei ediţii FEST PE LIPSCANI Share HORAŢIU MĂLĂELE aniversează 40 de ani de carieră în cadrul primei ediţii FEST PE LIPSCANI


**HORAŢIU MĂLELE aniversează 40 de ani de carieră** în cadrul primei ediţii **FEST PE LIPSCANI**. Manifestarea culturală va avea loc **în perioada 12-21 septembrie la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani** şi se va concretiza în forma unui maraton teatral inedit şi unic, ce va conţine 10 spectacole şi două proiecţii ce îl vor avea ca protagonist – fie ca actor, fie ca regizor – pe marele artist român.

**Teatrul de pe Lipscani celebrează 40 de primăveri artistice ale lui HORAŢIU MĂLĂELE**. De 40 de ani, figura marelui actor a încântat zeci de mii de spectatori, generaţii întregi de iubitori de teatru. Teatrul de pe Lipscani vă primeşte **ÎN VALEA CU PARFUM DE FLORI ŞI ZUMZET DE ALBINE**, alături de **MĂSCĂRICIUL HORAŢIU MĂLĂELE** cu care, trăncănind **CÂTE-N LUNĂ ŞI ÎN STELE**, veţi trece **PODU’** până la **CAFENEAUA „La Muse”**, unde veţi sta la o mică bârfă despre **FEMEIA CARE ŞI-A PIERDUT JARTIERELE** şi de unde veţi putea privi **NUNTA MUTĂ cu REVIZORUL** ei rus, sfârşită cu **FUNERALII FERICITE**. Iar dacă aţi descifrat **SCRISOAREA** şi sunteţi gata să gustaţi **LECŢIA** de teatru pe care vi-o oferim, vă invităm să alegeţi, în loc de o cină banală, într-una din multele cafenele din jur, celebrul nostru **DINEU CU PROŞTI**.

**PROGRAMUL Fest Pe Lipscani este următorul:**

– 12 Septembrie, ora 20 – “PODU’”
– 13 Septembrie, ora 20 – “MĂSCĂRICIUL”
– 14 Septembrie, ora 20 – “CAFENEAUA”
– 15 Septembrie, ora 20 – “SCRISOAREA”
– 16 Septembrie, ora 20 – “CARAMITRU-MĂLĂELE, CÂTE-N LUNĂ ŞI ÎN STELE”
– 17 Septembrie, ora 20 – “LECŢIA”
– 17 Septembrie, ora 21:30 – proiecţie „NUNTA MUTĂ”
– 18 Septembrie, ora 20 – “DINEU CU PROŞTI”
– 19 Septembrie, ora 20 – “REVIZORUL”
– 20 Septembrie, ora 20 – “FEMEIA CARE ŞI-A PIERDUT JARTIERELE”
– 20 Septembrie, ora 21:30 – proiecţie “FUNERALII FERICITE”
– 21 Septembrie, ora 20 – “ÎN VALEA CU PARFUM DE FLORI ŞI ZUMZET DE ALBINE…”

*Sunteţi invitaţi să vă alăturaţi în această frumoasă călătorie în lumea teatrului şi a comediei, însoţiţi de veşnic tânărul şi carismaticul Horaţiu Mălăele*.

Veţi avea parte nu numai de reprezentaţii ale unor spectacole de referinţă din repertoriul mai multor teatre din Bucureşti: *Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, Teatrul „L.S. Bulandra”, Teatrul de Comedie*, dar şi de numeroase surprize pregătite de echipa Fest pe Lipscani.

Aşadar, în perioada **12-21 septembrie**, vă aşteptăm la **Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani** să-l aplaudăm pe cel care de atâţia ani a adus zâmbetul şi buna dispoziţie în sălile de teatru din întreaga ţară.

Detalii pe [FestLipscani](http://www.festpelipscani.ro)

**Biletele se pot procura online pe www.bilete.ro si de la casieria Teatrului de pe Lipscani, zilnic, intre orele 12:00-22:00**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută